naar inhoud

Viva Italia! Viva Pervijze!- Feest in het dorp

Deze informatie is niet meer actueel!
Viva Italia, Viva Pervijze! Kom op zondag 2 juli de Italiaanse sfeer opsnuiven te Pervijze tijdens Feest in het Dorp. Van pasta à volonté tot prosecco en enkele Italiaanse macho’s, ze passeren allemaal de revue tijdens dit heuse dorpsfeest. Deelnemen aan de diverse activiteiten is bovendien gratis. Tijdens Viva Italia, Viva Pervijze kun je van meergenieten dan enkel een glas prosecco of een ...

Info

Viva Italia, Viva Pervijze! Kom op zondag 2 juli de Italiaanse sfeer opsnuiven te Pervijze tijdens Feest in het Dorp. Van pasta à volonté tot prosecco en enkele Italiaanse macho’s, ze passeren allemaal de revue tijdens dit heuse dorpsfeest. Deelnemen aan de diverse activiteiten is bovendien gratis.
Tijdens Viva Italia, Viva Pervijze kun je van meergenieten dan enkel een glas prosecco of een smaakvolle pasta. Laat je verbazen door Circo Fiasco, verwen je zintuigen tijdens de degustatie of ga naar huis met je eigen Italiaans kruidentuintje.

Overzicht:
KNUTSELATELIERS
Doorlopend tussen 14u00 en 17u00


PASTAJUWELEN
Dit keer niet de vraag: “korte of lange pasta?”maar “een armband of een ketting?” Tijdens een doorlopend knutselatelier maken we de mooiste pastajuwelen.


ITALIAANS KRUIDENTUINTJE
Geurige Italiaanse kruiden? Een passend bloempotje voor je eigen plantje? Doe dan zeker mee aan dit creatieve atelier! Decoreer je eigen zaaipotje en plant Italiaanse kruiden.


DEGUSTATIE
13u00 | 14u00 | 15u00| 16u00 | 17u00
Over geuren en kleuren valt niet te discussiëren horen we vaak zeggen. Maar de smaken van enkele Italiaanse dranken staan tijdens “Viva Italia, Viva Pervijze” wel open voor jullie mening. Laat je smaakpapillen kennismaken met enkele Italiaansedranken onder deskundige begeleiding.


STRAATTHEATERACT “DIKKE MARIO’S”
14u15 | 15u15 | 16u15
Twee Italianen denken het gat in de markt gevonden te hebben: het verkopen van spaghetti per stok. Interactief straattheater met humor en special acts.


POPPENTHEATER PEDROLINO
15u15 tot 16u15
Pedrolino is een belangrijk figuur uit de Italiaanse Commedia dell’arte en kan dus niet ontbreken tijdens Feest in het Dorp.
Speciaal voor deze gelegenheid brengen ze de voorstelling “De Toverschoen”.
Het is voor één keertje goed weer en dus besluit Pierke een dagje naar zee te gaan. In de duinen maakt hij kennis met Jan, de visser, en diens vrouwtje, Truike. In het gezin van Jan heerst armoede. Jans boot is versleten, hij vangt bijna geen vis meer en daar kan mijnheer De Troyer, de reder, niet mee lachen. Plotseling daagt echter Merlijn, de goede tovenaar op.
Zal hij Jan en Truike kunnen helpen?


FRATELLI FIASCO - CIRCO FIASCO
13u30 | 14u30 | 16u30
Clowneske dwaasheden voor jong en oud. Circo Fiasco is een levendig clownsspektakel vol komisch illusionisme, hilarische
evenwichtstoeren en hartverwarmende muziek. De clown
tovert door flitsende gedaanteverwisselingen een
drietal dwaze personages tevoorschijn, maar heeft als alles fout gaat wel even hulpnodig. Wie durft?


COVERBAND THE RED LEGS
17u00 tot 19u00
Afsluiten doen we met een mix van nonstop live muziek
van de jaren sixties tot nu. Deze prettig gestoorde coverband zal je tijdens hun twee uur durende show blijven verbazen.

PASTA PREGO!
Wie aan Italië denkt, denkt automatisch aan pizza’s en pasta’s. Laat dus voor één keer die zondagse maaltijd voor wat het is en schuif aan in Pervijze voor pasta à volonté. De chef-kok van dienst laat je kennis maken met 3 heerlijke pasta’s.
Volwassenen betalen 12 euro voor een pasta trio met 1 glas wijn. Kinderen tot 12 jaar kunnen aanschuiven voor pasta met frisdrank en betalen slechts 4,5 euro.
Inschrijven kan tot 20 juni op één van onderstaande manieren:
In één van de verdeelpunten te Pervijze: buurtwinkel De Korenbloem, AXA Bank Vandewoude, Drankencentrale Vandewoude, café Het Druivenhof, jeugdhuis N’OBUS, hairdesign Lies of kapsalon Ilse.
Per overschrijving op het rekeningnummer BE39 0910 1759 4819 met als omschrijving “Pasta Pervijze + naam + vermelding aantal volwassenen /kinderen”.
Rechtsreeks bij de dienst toerisme, Grote Markt 6 te Diksmuide.

We verwelkomen je graag vanaf 11.30 uur.
Locatie: OC Ten Bercle, te Pervijze
In samenwerking met de verenigingen uit Pervijze: Gezinsbond, Davidsfonds, KVLV en N’OBUS

Wanneer

  • zondag 2 juli 2017
    van 11.30 u

Waar

naam
Ten Bercle
adres
Ten Bercle 1 8600 Pervijze (Diksmuide)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Alle activiteiten
foto: feest in het dorp

Zoeken