naar inhoud
Diva Night
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wijziging programma seizoensopener Opera Burlesque wordt Diva Night

08 sep
Op vrijdag 15 september vindt de seizoensstart van CC Kruispunt plaats. Close Opera is voor de derde keer bij het cultuurcentrum te gast. Niet met de voorstelling Ooh La La – Opera Burlesque, zoals aangekondigd in onze seizoensbrochure, maar met de nieuwe voorstelling Diva Night.

Het theaterbureau bracht ons op de hoogte dat een aantal leden van de cast momenteel in het buitenland verblijft en niet op tijd aanwezig kan zijn. Zij excuseren zich voor deze wijziging.

Maar niet getreurd, Close Opera engageerde zangeressen die afgestudeerd zijn aan de Nederlandse en Vlaamse Operastudio om voor ons hun nieuwste productie te brengen. Vier sopranen, een bariton en een pianist nemen je mee op zoektocht naar de identiteit van de DIVA ABSOLUTA. De diva wordt hiervoor vakkundig ontleed, uitgekleed en van alle clichés en franjes ontdaan.

Tijdens de voorstelling genieten we o.a. van Mozart, Bellini, Donizetti, Verdi en Puccini. Na de voorstelling  trakteert CC Kruispunt op een drankje en een lekker hapje.

Nieuwsoverzicht