naar inhoud
Werken Maria Doolaeghestraat

Hinder door werken in Maria Doolaeghestraat vanaf 18 september

11 sep
Vanaf 18/09 wordt de rijweg vernieuwd in de M. Doolaeghestraat tussen de bib en de Bortierlaan en worden er verkeerslichten geïnstalleerd op het kruispunt met de A. Ronarchstraat en de Fuselierstraat. De parking is niet bereikbaar voor bezoekers. Alle geplande activiteiten gaan door zoals voorzien.

Tijdens de eerste week worden de voetpaden opengebroken en start de aanleg van de nutsleidingen. Vervolgens wordt de bestaande asfalt weggefreesd, worden de riooldeksels herlegd, worden nieuwe boordstenen en goten geplaatst en worden de wachtleidingen voor de verkeerslichten geplaatst, net als de verkeerslichten zelf. Tenslotte wordt een nieuwe toplaag voorzien en worden de voetpaden afgewerkt.

Doorgaand verkeer is tijdens de werken niet mogelijk in de Maria Doolaeghestraat.

De parking van de cultuursite is tijdens de werken niet bereikbaar voor bezoekers. De toegang naar lokaal dienstencentrum Ten Patershove, CC Kruispunt, de bibliotheek, muziekacademie Kadens en de jeugddienst zal moeilijker verlopen. De site is beter toegankelijk via de Koning Albertstraat. Alle activiteiten op de site gaan gewoon door zoals voorzien.

Parkeren kan onbeperkt op de centrumparking in de Fabriekstraat op 5 minuten wandelafstand. Een ander alternatief is de randparking achter het station.

De werken zullen duren tot de kerstvakantie.

Onze excuses voor dit ongemak en dank om samen met ons door de werken te gaan.

Volg de werken via: http://www.werkenaandiksmuide.be/nl/

Nieuwsoverzicht