naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Digitale week

  Doe mee aan de digitale week in Diksmuide

  maandag 16 oktober 2017
  Dit jaar kan je twee weken gratis proeven van verschillende digitale activiteiten. Er is voor elk wat wils: voor jong, voor iets ouder, voor de digibeet en voor wie graag wat kennis wil aanscherpen. Hieronder een overzicht van de activiteiten in Diksmuide.
 • Chantage

  Koop bij ons kaarten voor Music-all Night van CHANTage

  maandag 2 oktober 2017
  In 2017 viert Project CHANTage haar vijfjarig bestaan en u zal het geweten hebben! Op vrijdagavond 17, zaterdagavond 18 en zondagnamiddag 19 november geven zij een concert in CC Kruispunt.
 • Nieuwe technieker Saimir

  Mogen wij aan u voorstellen. Onze nieuwe collega Saimir!

  maandag 2 oktober 2017
  Vanaf september werd ons team versterkt door een nieuwe technieker. Saimir stelt zich graag aan je voor.
 • Coderdojomentoren gezocht

  Word jij onze nieuwe coderdojomentor?

  maandag 2 oktober 2017
  Wij zoeken vrijwilligers die ons coderdojo-team willen versterken om kinderen te begeleiden in hun computer/programmeer experiment. Heb jij een gezonde interesse in scratch, python, arduino, mindstorms of andere programmeerspelletjes? Wij zijn op zoek naar je!
 • Prijs voor cultuurverdienste 2017

  Dikke proficiat aan de Diksmuidse Filmclub

  dinsdag 19 september 2017
  Om waardering te tonen voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft, organiseert de cultuurraad tweejaarlijks de prijs voor cultuurverdienste. Dit jaar ging de eer naar een duo voor wie de schouwburgzaal hun tweede (t)huis is: de gebroeders Kris en Mark Vanblaere met hun Filmclub.
 • Werken Maria Doolaeghestraat

  Hinder door werken in Maria Doolaeghestraat vanaf 18 september

  maandag 11 september 2017
  Vanaf 18/09 wordt de rijweg vernieuwd in de M. Doolaeghestraat tussen de bib en de Bortierlaan en worden er verkeerslichten geïnstalleerd op het kruispunt met de A. Ronarchstraat en de Fuselierstraat. De parking is niet bereikbaar voor bezoekers. Alle geplande activiteiten gaan door zoals voorzien.
 • Cover kalender

  Een nieuw cultuurseizoen! Onze driemaandelijkse kalender zet alle activiteiten op een rijtje

  dinsdag 5 september 2017
  De zomer is alweer voorbij! Maar niet getreurd het nieuwe cultuurseizoen kan weldra opnieuw beginnen. In onze kalender vind je een uitgebreide opsomming van alle activiteiten die op stapel staan voor de maanden september, oktober en november!
 • Nieuwe openingsuren CC

  Nieuwe openingsuren CC Kruispunt

  vrijdag 1 september 2017
  De balie van CC Kruispunt is open van ma-vr van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Telefonisch kan je ons bereiken van ma-vr van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur, op woensdagnamiddag tot 17 uur. Tickets kopen kan altijd via onze website.
 • uitpas

  Vergeet je UiTPAS niet tijdens het nieuwe cultuurseizoen

  vrijdag 1 september 2017
  Heb je reeds een UITPAS? Breng je UiTPAS en spaar punten! Per activiteit van het cultuurcentrum of van de bib spaar je 1 punt. Verzilver je punten in een korting, cadeau of ander voordeel.
 • Les Truttes

  Belangrijk bericht: nieuwe datum voor Les Truttes

  woensdag 12 juli 2017
  Op vraag van de band werd het optreden op 15 december 2017 geschrapt! Gelukkig is er een nieuwe datum gevonden zodat je deze fantastische coverband in je geliefd cultuurhuis aan het werk kan zien met hun allernieuwste show. De voorstelling gaat door op woensdagavond 9 mei 2018.
 • Schoolbrochure 2017-2018

  Eén allesomvattende schoolbrochure

  woensdag 28 juni 2017
  Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
 • Cultuurcontentement

  CultuurContentement. Is Diksmuide een cultuurgemeente?

  maandag 26 juni 2017
  Er gebeurt in jouw stad of gemeente vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan je stad in de toekomst extra op inzetten?
 • Kies zelf je zetel in de schouwburg

  Koop online je tickets en kies zelf je zetel in de schouwburgzaal

  donderdag 8 juni 2017
  Om je als klant nog beter te bedienen kan je vanaf vrijdag 9 juni van thuis uit via het online ticketingsysteem zelf jouw favoriete plaats in de schouwburg kiezen. Verspil geen tijd en koop je abonnement of tickets waar jij dit wil.
 • uitindewesthoek

  Nieuwe website uitindewesthoek.be al gecheckt?

  vrijdag 2 juni 2017
  Met de lancering van de UiTPAS Westhoek werd ook een nieuwe website gelanceerd waar je niet enkel alle informatie over de UiTPAS Westhoek kan terugvinden maar waar ook alle activiteiten die in de Westhoek plaatsvinden worden gebundeld! Een ideale webstek om je vrije tijd te plannen in de Westhoek.
 • Jeugdboekenweektrofee

  Leerlingen van het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide winnen de jeugdboekenweektrofee

  dinsdag 29 maart 2016
  Negen klassen streden de afgelopen weken in de bibliotheek om de enige echte ‘jeugdboekenweekbeker’. Het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide mocht met 200 punten de fel omstreden jeugdboekenweektrofee in ontvangst nemen.
1-15 Van 15