naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Winterwonderland

  Koop bij ons kaarten voor Winterwonderland van Kadens - UITVERKOCHT

  dinsdag 5 december 2017
  Tijdens Winterwonderland loodsen de leerlingen van Kadens je doorheen de cultuursite. Ontdek hun artistieke talenten in de ruimtes van de academie, in de bibliotheek en maak de slotshow mee in CC Kruispunt. De slotshow begint om 20 uur. Toegang tot de slotshow bedraagt 3 euro.
 • Einde werken maria doolaeghestraat

  Maria Doolaeghestraat opnieuw open!

  dinsdag 5 december 2017
  Vanaf donderdagmiddag 7 december wordt de Maria Doolaeghestraat opnieuw opengesteld voor het verkeer. De werken zijn 2 weken eerder dan gepland klaar.
 • Cadeaubon

  Een pakske vol cultuur

  vrijdag 1 december 2017
  Nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Heb je er al aan gedacht om iemand te verwennen met een pakske vol intense cultuurmomenten? Onze cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig en de genereuze schenker kiest een bedrag naar keuze.
 • Uitpas zuile

  Ik heb een UiTPAS Westhoek! Wat nu?!

  donderdag 30 november 2017
  Bij iedere activiteit van het cultuurcentrum en de bib spaar je 1 punt. Dit kan via de zuil of bij kleinere activiteiten of op locatie via een smartphone. Punten omruilen kan je aan de balie. Wist je dat je bij 5 punten al 2,5 euro korting hebt op de basisprijs? Ontdek al onze omruilvoordelen.
 • Euterpe Baroque

  Locatieverandering: het Euterpe Baroque Consort treedt op in de Begijnhofkapel

  donderdag 30 november 2017
  Op vrijdagavond 19 januari brengt het Euterpe Baroque Consort met het programma To be or not to be een selectie van Shakespearemuziek in de gezellige en intieme Begijnhofkapel en niet zoals eerder aangekondigd in de schouwburgzaal. Een passend historisch kader voor deze ambassadeurs van barokmuziek.
 • Nieuwe openingsuren CC

  Ken jij al de nieuwe openinsuren van CC Kruispunt?

  vrijdag 10 november 2017
  Sinds 1 september werden onze openingsuren veranderd. De balie is open van ma-vr van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Telefonisch kan je ons bereiken van ma-vr van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur, op woensdagnamiddag tot 17 uur. Tickets kopen kan altijd online.
 • Nieuwe technieker Saimir

  Mogen wij aan u voorstellen. Onze nieuwe collega Saimir!

  maandag 2 oktober 2017
  Vanaf september werd ons team versterkt door een nieuwe technieker. Saimir stelt zich graag aan je voor.
 • Coderdojomentoren gezocht

  Word jij onze nieuwe coderdojomentor?

  maandag 2 oktober 2017
  Wij zoeken vrijwilligers die ons coderdojo-team willen versterken om kinderen te begeleiden in hun computer/programmeer experiment. Heb jij een gezonde interesse in scratch, python, arduino, mindstorms of andere programmeerspelletjes? Wij zijn op zoek naar je!
 • Prijs voor cultuurverdienste 2017

  Dikke proficiat aan de Diksmuidse Filmclub

  dinsdag 19 september 2017
  Om waardering te tonen voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft, organiseert de cultuurraad tweejaarlijks de prijs voor cultuurverdienste. Dit jaar ging de eer naar een duo voor wie de schouwburgzaal hun tweede (t)huis is: de gebroeders Kris en Mark Vanblaere met hun Filmclub.
 • Werken Maria Doolaeghestraat

  Hinder door werken in Maria Doolaeghestraat vanaf 18 september

  maandag 11 september 2017
  Vanaf 18/09 wordt de rijweg vernieuwd in de M. Doolaeghestraat tussen de bib en de Bortierlaan en worden er verkeerslichten geïnstalleerd op het kruispunt met de A. Ronarchstraat en de Fuselierstraat. De parking is niet bereikbaar voor bezoekers. Alle geplande activiteiten gaan door zoals voorzien.
 • Nieuwe openingsuren CC

  Nieuwe openingsuren CC Kruispunt

  vrijdag 1 september 2017
  De balie van CC Kruispunt is open van ma-vr van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Telefonisch kan je ons bereiken van ma-vr van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur, op woensdagnamiddag tot 17 uur. Tickets kopen kan altijd via onze website.
 • uitpas

  Vergeet je UiTPAS niet tijdens het nieuwe cultuurseizoen

  vrijdag 1 september 2017
  Heb je reeds een UITPAS? Breng je UiTPAS en spaar punten! Per activiteit van het cultuurcentrum of van de bib spaar je 1 punt. Verzilver je punten in een korting, cadeau of ander voordeel.
 • Les Truttes

  Belangrijk bericht: nieuwe datum voor Les Truttes

  woensdag 12 juli 2017
  Op vraag van de band werd het optreden op 15 december 2017 geschrapt! Gelukkig is er een nieuwe datum gevonden zodat je deze fantastische coverband in je geliefd cultuurhuis aan het werk kan zien met hun allernieuwste show. De voorstelling gaat door op woensdagavond 9 mei 2018.
 • Schoolbrochure 2017-2018

  Eén allesomvattende schoolbrochure

  woensdag 28 juni 2017
  Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
 • Cultuurcontentement

  CultuurContentement. Is Diksmuide een cultuurgemeente?

  maandag 26 juni 2017
  Er gebeurt in jouw stad of gemeente vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan je stad in de toekomst extra op inzetten?
 • Kies zelf je zetel in de schouwburg

  Koop online je tickets en kies zelf je zetel in de schouwburgzaal

  donderdag 8 juni 2017
  Om je als klant nog beter te bedienen kan je vanaf vrijdag 9 juni van thuis uit via het online ticketingsysteem zelf jouw favoriete plaats in de schouwburg kiezen. Verspil geen tijd en koop je abonnement of tickets waar jij dit wil.
 • uitindewesthoek

  Nieuwe website uitindewesthoek.be al gecheckt?

  vrijdag 2 juni 2017
  Met de lancering van de UiTPAS Westhoek werd ook een nieuwe website gelanceerd waar je niet enkel alle informatie over de UiTPAS Westhoek kan terugvinden maar waar ook alle activiteiten die in de Westhoek plaatsvinden worden gebundeld! Een ideale webstek om je vrije tijd te plannen in de Westhoek.
 • Jeugdboekenweektrofee

  Leerlingen van het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide winnen de jeugdboekenweektrofee

  dinsdag 29 maart 2016
  Negen klassen streden de afgelopen weken in de bibliotheek om de enige echte ‘jeugdboekenweekbeker’. Het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide mocht met 200 punten de fel omstreden jeugdboekenweektrofee in ontvangst nemen.
1-18 Van 18