naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Les Truttes

  Belangrijk bericht: nieuwe datum voor Les Truttes

  woensdag 12 juli 2017
  Op vraag van de band werd het optreden op 15 december 2017 geschrapt! Gelukkig is er een nieuwe datum gevonden zodat je deze fantastische coverband in je geliefd cultuurhuis aan het werk kan zien met hun allernieuwste show. De voorstelling gaat door op woensdagavond 9 mei 2018.
 • Zomerregeling CC Kruispunt

  Zomerregeling CC Kruispunt

  vrijdag 30 juni 2017
  In juli en augustus schakelt CC Kruispunt over naar een zomerregime. Vanaf 1 juli is de balie open van 9 tot 12 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Wacht niet tot na de zomer om je tickets te kopen. Tickets kopen doe je altijd en overal online via www.cckruispunt.be/tickets-kopen. Fijne zomer!
 • Schoolbrochure 2017-2018

  Eén allesomvattende schoolbrochure

  woensdag 28 juni 2017
  Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
 • Cultuurcontentement

  CultuurContentement. Is Diksmuide een cultuurgemeente?

  maandag 26 juni 2017
  Er gebeurt in jouw stad of gemeente vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan je stad in de toekomst extra op inzetten?
 • Kies zelf je zetel in de schouwburg

  Koop online je tickets en kies zelf je zetel in de schouwburgzaal

  donderdag 8 juni 2017
  Om je als klant nog beter te bedienen kan je vanaf vrijdag 9 juni van thuis uit via het online ticketingsysteem zelf jouw favoriete plaats in de schouwburg kiezen. Verspil geen tijd en koop je abonnement of tickets waar jij dit wil.
 • Seizoenspresentatie

  Terugblik op onze seizoensvoorstelling. Jullie waren fantastisch

  woensdag 7 juni 2017
  Op donderdagavond 1 juni onthulden wij ons cultuuraanbod voor volgend seizoen. We hebben het publiek verrast door hen zelf aan het werk te zetten in diverse workshops. Er waren workshops over theater, slampoetry, impro comedy, etiquette, poppen maken, musiceren en muziek schrijven.
 • uitindewesthoek

  Nieuwe website uitindewesthoek.be al gecheckt?

  vrijdag 2 juni 2017
  Met de lancering van de UiTPAS Westhoek werd ook een nieuwe website gelanceerd waar je niet enkel alle informatie over de UiTPAS Westhoek kan terugvinden maar waar ook alle activiteiten die in de Westhoek plaatsvinden worden gebundeld! Een ideale webstek om je vrije tijd te plannen in de Westhoek.
 • UiTPAS Westhoek

  Heb jij al je UiTPAS Westhoek?

  donderdag 1 juni 2017
  De UiTPAS is een klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd, is geldig op ontzettend veel locaties in Vlaanderen en nu dus ook in Diksmuide. Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je voordeel. Ook mensen met een laag inkomen kunnen dankzij de UiTPAS voluit genieten.
 • Digitale injectie

  Samenvatting van de digitale acties tijdens ons eerste experiment

  maandag 17 april 2017
  Digitale tools intensief uittesten samen met een aantal scholen, gezelschappen en/of cultuureducatieve organisaties. Dat is ons proefproject. We blikken graag terug met een tijdlijn. Momenteel hebben we de feedbackronde achter de rug en worden alle gegevens verwerkt.
 • Jeugdboekenweektrofee

  Leerlingen van het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide winnen de jeugdboekenweektrofee

  dinsdag 29 maart 2016
  Negen klassen streden de afgelopen weken in de bibliotheek om de enige echte ‘jeugdboekenweekbeker’. Het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide mocht met 200 punten de fel omstreden jeugdboekenweektrofee in ontvangst nemen.
1-10 Van 10