naar inhoud

Activiteiten

 • Kristof Roseeuw, Yannick Peeters & Joachim Badenhorst - Drawing basses (vanaf 6 jaar) Vlieg

  Het publiek wordt componist en bepaalt wat er gespeeld zal worden. Niet door een rondje verzoekjes roepen, maar door zelf de partituur aan te leveren. Kleurpotloden, stiften en papier liggen klaar, spontaniteit is het sleutelwoord. Die spontane tekeningen worden vervolgens 'vertaald' naar muziek.
  op woensdag 25 oktober 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Circus Katoen - Grasshoppers (vanf 8 jaar) Vlieg

  Het 'levende' groen in deze wereld krijgt wat te verduren. Met een grasmat in de hoofdrol zoekt Circus Katoen naar een speelse manier om dit te verbeelden. Gras is een levend materiaal en voor iedereen herkenbaar. Enerzijds heel kwetsbaar en anderzijds kan het ook wel echt tegen een stootje.
  op zondag 12 november 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Leue - Bro's (vanaf 6 jaar) Vlieg

  Een zieke moeder kermt dat alleen een drakenei haar nog kan redden. Haar twee zonen weten niet zo goed of ze bedoelde dat ze ongeneeslijk is of dat ze werkelijk zou kunnen genezen door een drakenei. De broers beslissen om op zoek te gaan naar iets wat niet bestaat. Ze hebben exact 1 nacht de tijd om het onvindbare te vinden. 'Bro, ik lijk meer op haar. Gij zijt een kop groter. Dat ka...
  op donderdag 28 december 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Sprookjes enzo - Lampionaio (vanaf 3 jaar)

  De avond daalt neer over de stad. Het is tijd. Luister naar het verhaal van Marco die later 'lampionaio', Italiaans voor lantaarnaansteker, wil worden. Dan zal hij bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer doven. Hij zal licht in de straten brengen en dicht bij de lantaarns blijven. Hij zal licht kunnen veranderen in donker en donker in licht.
  op zondag 21 januari 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Talitha De Decker - Figure it out (vanaf 6 jaar) Vlieg

  Voor Figure it out vertrokken Talitha De Decker en haar team van het spanningsveld tussen verbeelding en herinneringen. Weet je nog, toen je als volwassene terugkeerde naar een plek waar je als kind op vakantie ging? Je kwam terecht in een absurde wereld. Je kinderlijke herinneringen bleken volledig vervormd. Maar ook kinderen kennen die frictie maar al te goed: een stoel die te hoog was...
  op zondag 18 februari 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Circus Ronaldo - Sono io?

  Een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen. Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoon, samen op scène. Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase.
  op donderdag 22 februari 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-6 Van 6