naar inhoud

Activiteiten

 • Ludo Geloen, Werner Verheecke & Sam Ista - Orgelconcert

  Graag geziene gast Ludo Geloen keert opnieuw terug voor een inspirerend orgelconcert in de Sint-Pieterskerk te Esen. Deze keer nodigt hij muzikanten Werner Verheecke en Sam Ista uit. Beiden bespelen het euphonium en zullen begeleid worden door Ludo op het orgel. Daarnaast heeft Sam ook nog enkele nummers op marimba in petto. De rode draad? Hun liefde voor muziek.
  op zaterdag 21 september 2019
  Sint-Pieterskerk
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Duo Doppio Stile - Muziek van de Sterren

  Zit jij soms ook met je hoofd in de wolken? Duo Doppio Stile neemt je nog veel verder mee, op reis doorheen de geschiedenis van het heelal. De muziek vertolkt op viool en piano gaat gepaard met de visuele reis aan de hand van beeldmateriaal verkregen via NASA en ESA. Zijn de sterren één groot komisch concert?
  op zondag 2 februari 2020
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Elke Prinsier - Afstudeerproject

  Ter ere van het afsluiten van haar masterstudies keert deze Diksmuidse eventjes terug naar haar roots. Elke Prinsier neemt je tijdens een intiem concert bij de hand en gunt je een blik in haar eigen gitaarwereld. Van bekende tot minder bekende liederen uit het gitaarrepertoire.
  op zondag 26 april 2020
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Orfeo & Le Madrigal de Lille - De planeten

  Vijf jaar na hun laatste passage in Diksmuide zijn Orfeproducties en Le Madrigal de Lille opnieuw samen aan het werk te zien in de Sint-Niklaaskerk. Op het programma hedendaags werk voor koor en orkest en eveneens werk voor harp solo. Laat je vocaal en musisch inspireren.
  op zaterdag 9 mei 2020
  Sint-Niklaaskerk Diksmuide
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-4 Van 4