naar inhoud

Schoolbrochure CC Kruispunt

schoolbrochure 2019-2020

De schoolbrochure wordt in de maand juni verspreid naar alle scholen op het Diksmuidse grondgebied en de omliggende scholen.

Op vraag van leerkrachten en directie werd het schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide gebundeld in één brochure! Deze brochure bevat drie luikjes: activiteiten voor het basis- en secundair onderwijs, ondersteuning aan de school/leerkracht en ondersteuning aan de ouders/leerling. Heb je vragen of wens je meer info? Aarzel dan niet om de contactpersoon van de betreffende activiteit te raadplegen.

In deze schoolbrochure is de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek geïntegreerd. Je zal dus geen aparte brochure ontvangen. CC Kruispunt en de bibliotheek hebben opnieuw voor de leerlingen van het kleuter-, lager en secundair onderwijs een mooi aanbod samengesteld.

Opgelet! Voor de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek kan je enkel online inschrijven. Inschrijven kan vanaf maandag 24 juni om 9 uur. Er worden dus geen papieren inschrijvingsformulieren meer opgestuurd.

Alle inschrijvingen voor de schoolprogrammering van CC Kruispunt worden volgens datum van ontvangst behandeld en dienen voor 13 september in ons bezit te zijn. Dit laat ons toe om de inschrijvingen te verwerken en eventuele opties bij theatergezelschappen op te nemen of tijdig te annuleren.

Net als voorgaande jaren richten we ons in de eerste plaats tot de scholen van Diksmuide. Na 13 september hebben wij een overzicht van het aantal inschrijvingen. Indien er na deze datum nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, komen scholen uit de regio in aanmerking. Als je interesse vertoont voor ons aanbod, aarzel dan niet om jouw inschrijvingsformulier nu al terug te sturen. Na 13 september registreren wij in volgorde van ontvangst de reservaties van de scholen uit de regio.

Ons aanbod vind je terug via http://www.cckruispunt.be/School.  

Tot binnenkort!