naar inhoud

Schoolbrochure CC Kruispunt

Cover schoolbrochure 2017-2018

De schoolbrochure wordt in de maand juni verspreid naar alle scholen op het Diksmuids grondgebied en de omliggende scholen.

Nieuw!  Op vraag van leerkrachten en directie werd alle schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide gebundeld in één allesomvattende brochure!

Deze brochure bevat naast activiteiten voor het basis- en secundair onderwijs, ondersteuning aan de school/leerkracht maar ook ondersteuning aan de ouders/leerling. 

CC Kruispunt heeft opnieuw voor de leerlingen van het kleuter-, lager en secundair onderwijs een gevarieerd aanbod van film- en podiumkunsten samengesteld. Daarnaast staan ook rondleidingen en een tentoonstelling op het programma.

Alle inschrijvingen voor de schoolprogrammering van CC Kruispunt worden volgens datum van ontvangst behandeld en dienen voor 13 september in ons bezit te zijn. Dit laat ons toe om de inschrijvingen te verwerken en eventuele opties bij theatergezelschappen op te nemen of tijdig te annuleren.

Net als voorgaande jaren richten we ons in de eerste plaats tot de scholen van Diksmuide. Na 13 september hebben wij een overzicht van het aantal inschrijvingen. Indien er na deze datum nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, komen scholen uit de regio in aanmerking. Als je interesse vertoont voor ons aanbod, aarzel dan niet om jouw inschrijvingsformulier nu al terug te sturen. Na 13 september registreren wij in volgorde van ontvangst de reservaties van de scholen uit de regio.

Ons aanbod vind je binnenkort terug via http://www.cckruispunt.be/School.  

Tot binnenkort!