naar inhoud

Schoolbrochure CC Kruispunt

schoolbrochure 2021-2022

Beste directie en leerkrachten

Voor het tweede jaar op een rij hebben we een vreemd schooljaar achter de rug. We voelden de beperkingen door de coronamaatregelen op elk niveau van onze samenleving. Leerlingen, leerkrachten en directies hebben zich in deze moeilijke tijd uit de naad gewerkt en in bochten gewrongen. We danken jullie van harte voor zoveel inzet en creativiteit.

Vandaag zijn de vooruitzichten positief. Dat geeft ons hoop en perspectief om in september vol enthousiasme aan de slag te gaan. De diensten van stad en ocmw Diksmuide zijn er alvast klaar voor en hebben het aanbod gebundeld in deze schoolbrochure.

We willen jullie triggeren om opnieuw te komen kijken naar theater- en filmvoorstellingen, auteurslezingen bij te wonen, uitstappen te organiseren, educatieve pakketten te ontlenen, rondleidingen mee te pikken en deel te nemen aan doe-activiteiten. Een volledig pakket met verrijkende activiteiten staat op jullie te wachten. De activiteiten staan gebundeld per dienst. Een handige inhoudstafel zorgt ervoor dat je een aanbod per doelgroep kan samenstellen.

Daarnaast zijn wij er ook om jullie te helpen op organisatorisch vlak en reiken we handvaten aan als er extra ondersteuning nodig is bij ouders en leerlingen.

We kunnen helaas niet in een glazen bol kijken en zullen de coronamaatregelen waar nodig strikt toepassen zodat iedereen zich veilig voelt, maar we duimen natuurlijk voor een ‘normaal’ schooljaar waarin iedereen de kans krijgt om zich volledig te ontplooien.