naar inhoud

Activiteiten

 • DeWattman / Inleiding om 19.15 uur

  deWattman is een verhaal over hoe één gebeurtenis een krater kan slaan in iemands bestaan. De tramreis is een metafoor voor de kleine mens in een wereld die alsmaar krankzinniger lijkt te worden. Ontdek deze unieke versmelting van tekst en muziek tot één gelaagde vertelling van vier bedreven spelers. Een hallucinante muziektheatervertelling 10 mei 1940. 7 uur ’s ochtends. Trambestuurder Leon ...
  op vrijdag 26 januari 2018
  CC kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Totdatzeerdoet

  Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaan samen op zoek naar de liefde of is het wellust? De dames zijn aan zet en ze nodigen je uit. Met trom en paukenslag, met gefluister, gezang en gelach en met heel veel goesting zoeken ze naar de liefde. Maar geloven ze er nog wel in?
  op vrijdag 16 februari 2018
  CC kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Cyrano

  Wat voor zin heeft het om virtuoos te zijn op alle mogelijke vlakken, als je de vrouw van je leven niet durft te zeggen dat je van haar houdt? Danny Timmermans, Machteld Timmermans, Ann Tuts en Jenne Decleir zullen met hun originele speelstijl het verhaal van Cyrano omturnen tot een echte Ongerijmdevoorstelling.
  op vrijdag 2 maart 2018
  CC kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Met de mantel der liefde

  Kurt Defrancq speelt de muzikale theatermonoloog Met de mantel der liefde en kruipt in de rol van zowel de mantelzorger als de zorgbehoevende. Een intiem maar herkenbaar verhaal voor de mantelzorger en de zorgbehoevende. Aangrijpend maar met humoristische trekjes.
  op zaterdag 23 juni 2018
  CC kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-4 Van 4