naar inhoud

Activiteiten

 • Slachtinge

  Dit cultuurseizoen starten we met Slachtinge van het theatergezelschap Het Eenzame Westen. Een meeslepende plot, de samenhang van humor en ernst en een topcast met Maaike Cafmeyer, Mathias Secru, Lien De Graeve en Tom Ternest zijn de ingrediënten om een seizoen succesvol mee te openen. Dat alles int Westvlams. Na de voorstelling klinken we op het nieuwe cultuurseizoen! Ja, santé mun ratje.
  op zaterdag 15 september 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Assisen - De webcam-moord

  Kom jij zetelen in de jury? Jij kan mee beslissen over schuld in onschuld. In Assisen – De Webcam-moord staat de moord op Anne Delorge, een jonge vrouw met een dubbelleven, centraal. De jury wacht een zware taak. Op de planken een absolute topcast: Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Peter Thyssen, Manou Kersting, Bert Verbeke, Frans Maas en Mira Delbaen.
  op zaterdag 13 oktober 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Marx

  Eén van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen: Johan Heldenbergh speelt Karl Marx. Een unieke combinatie. In deze theatermonoloog kijkt Marx terug op zijn bewogen leven en denken. In tijden van onzekerheid en groeiende ongelijkheid is deze theatermonoloog een confronterend, kritisch en gloedvol pleidooi voor vrijheid en menselijke waardigheid.
  op woensdag 12 december 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Amnes(t)ie

  Wat doen we met mensen die extreme keuzes maken waarmee ze zichzelf buiten de samenleving plaatsen? Wat als die spijt krijgen en willen terugkeren? Geven we ze een tweede kans? Het theatergezelschap Action Zoo Humain duikt in het televisielandschap met een nooit eerder geziene talkshowformat: Samen door één deur met als gastheer Bert Gabriëls.
  op zaterdag 6 april 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-4 Van 4