naar inhoud

Activiteiten

 • Berlin - True Copy

  Je waant je een avondje in een kunstgalerij tussen de werken van grootmeesters als Picasso, Dalí, Appel, Matisse en Hockney. Of denk je dat maar? Zo zijn bijna alle werken geschilderd door Geert Jan Jansen. Hij wist gedurende meer dan twintig jaar de kunstwereld op te lichten binnen een web van leugens. Of zijn het variaties op de waarheid?
  op vrijdag 24 januari 2020
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Uitgezonderd. - Slisse & Cesar - Uitverkocht

  Van televisie naar theater, van theater opnieuw naar televisie en nu opnieuw te zien in het theater. Sven De Ridder en Warre Borgmans kruipen in de huid van het iconische duo Slisse & Cesar. Ze brengen deze klassieker op de meest authentieke manier onder leiding van regisseur Stany Crets.
  op zaterdag 22 februari 2020
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Compagnie Cecilia: Arne Sierens - De broers Geboers - Uitverkocht

  Na hun succesrollen als de broers Welvaert in de serie Eigen Kweek, zitten de acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele opnieuw samen in een stuk dat over broers gaat, maar dan wel als vader en zoon. De Broers Geboers schetst het leven zoals het is van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij zonder ophouden in 't zak wordt gezet. En dat allemaal int West-Vlams, mo vint toch!
  op vrijdag 24 april 2020
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-3 Van 3