naar inhoud

Koerconcerten

Koerconcerten 2024 Sfeervolle zomerse muziek gecombineerd met zuiderse klanken, jazzy invloeden, folk of andere verrassende sounds op de binnenkoer van het stadhuis. V.a. 20u – gratis toegang 09/07 Kastaar Kastaar, een akoestisch indie-folk duo dat met twee gitaren en twee stemmen een mix brengt van eigen materiaal en originele covers. 16/07 Vos & Wezel Vos & Wez...

Info

Koerconcerten 2024


Sfeervolle zomerse muziek gecombineerd met zuiderse klanken, jazzy invloeden, folk of andere verrassende sounds op de binnenkoer van het stadhuis. V.a. 20u – gratis toegang


09/07 Kastaar


Kastaar, een akoestisch indie-folk duo dat met twee gitaren en twee stemmen een mix brengt van eigen materiaal en originele covers.


16/07 Vos & Wezel


Vos & Wezel brengen gekende kleinkunstnummers afgewisseld met eigen werk en leuke verhalen met een voor iedereen herkenbare humoristische insteek. Als je weet dat 'Vos' de zeer gewaardeerde 'Ygor uit Poperinge' is dan zit het ook op dit vlak snor. Een brok nostalgie voor wie zich de grote kleinkunstjaren nog kan herinneren. Een openbaring voor wie toen nog niet geboren was.


30/07 Zjamoel


Zjamoel staat voor folk uit het zuiden van West-Vlaanderen. Traditionele instrumentale nummers, op ongedwongen manier gebracht, fris en eerlijk klinkend. Volksmuziek recht voor de raap.


06/08 Bearfeet


Bearfeet is een Belgische Indie Folk Band. Als je van mooie vocale harmonieën en akoestische gitaren houdt, dan is dit de band voor jou!


13/08 Donder in 't hooi


Deze groep is een West-Vlaams allegaartje (mét één Oost-Vlaams buitenbeentje) van een zestal klassiek-, folk- en/of jazz geschoolde muzikanten die ondertussen in de folk wereld een vaste waarde zijn geworden. "Hooi" doet een nietsvermoedende onverlaat toch wel op de weg naar de folk belanden en de donder doet vermoeden dat het vaste stramien wel es ongemeen overhoop wordt gehaald. Deze avond gaan ze voor een intiem luisterconcert waar gezelligheid en verbondenheid de rode draad vormen.

Wanneer

  • dinsdag 30 juli 2024
    van 20.00 u tot 21.30 u
  • dinsdag 6 augustus 2024
    van 20.00 u tot 21.30 u
  • dinsdag 13 augustus 2024
    van 20.00 u tot 21.30 u

Waar

naam
Centrum Diksmuide
adres
Grote Markt 6 8600 Diksmuide

Prijs

Gratis
Alle activiteiten
foto: Bearfeet

Zoeken