naar inhoud

Schoon

Vlaanderen viel als een blok voor Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn liefde voor z’n nieuwe thuisland resulteert in een tweede avondvullende show die speciaal voor en in Vlaanderen gemaakt is. In Schoon gaat hij verder op alles wat mooi is in ons Vlaanderenland. Maar vergis je niet Jan Jaap vindt ook schoonheid in lelijke dingen.

Info

Grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeitSchoon is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal speciaal - voor en in Vlaanderen - maakt. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld.

Sterker nog, die is dieper geworden. Hij gaat verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal schoon. Het is maar hoe je er naar kijkt. Vlaanderen viel als een blok voor de Nederlandse comedian en vice versa. Zijn vorige voorstelling,

De Nieuwe Belg, kon rekenen op uitverkochte zalen. In de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: De Slimste Mens, De Ideale Wereld enz.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wie

Jan Jaap Van Der Wal

Wanneer

  • vrijdag 16 maart 2018
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -18 jaar: 5,00 €; abonnement: 12,00 €; groep: 12,00 €)
Alle activiteiten
foto:

Downloads

Zoeken