naar inhoud

Brassens, une vie

Beleef de Franse chansons van Brassens. Daan Vanoutryve en Kris Demets leerden elkaar kennen tijdens een concert met werk van Georges Brassens. Hun liefde voor het werk van Brassens bracht hen samen. Zanger/gitarist Daan en bassist Kris brengen met veel passie een ode aan hun muzikale held.

Info


Franse chansons

Meer dan 20 jaar geleden hebben Kris en Daan elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een occasionele Brassens voorstelling. Toeval bracht hen jaren later opnieuw samen. Het werd een bezield en verrijkend moment en ze besloten met het repertoire van Brassens aan de slag te gaan. Brassens zing of speel je niet zomaar, je beleeft het telkens weer opnieuw. Doorspekt met de meest uiteenlopende emoties, blijft in het oeuvre van Brassens de vriendschap steeds aanwezig. Dat leidde tot zalige repetitiemomentjes met een resultaat dat zij niet afgestoft, pretentieloos en “ongeschoren” naar het publiek willen brengen. Sommige liederen worden vrij traditioneel gebracht, anderen kregen dan weer een al even ongeschoren en eigenzinnige bewerking.

Drankje inbegrepen

Davidsfonds Diksmuide i.s.m. CC Kruispunt

Wie

Daan Vanoutryve & Kris Demets

Wanneer

  • zaterdag 27 oktober 2018
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; -18 jaar: 5,00 €; Groep (10 personen): 10,00 €; Abonnement: 10,00 €; Lid Davidsfonds: 10,00 €; Kanstarief: 2,60 €)
Alle activiteiten
foto:

Zoeken