naar inhoud

Slachtinge

Dit cultuurseizoen starten we met Slachtinge van het theatergezelschap Het Eenzame Westen. Een meeslepende plot, de samenhang van humor en ernst en een topcast met Maaike Cafmeyer, Mathias Secru, Lien De Graeve en Tom Ternest zijn de ingrediënten om een seizoen succesvol mee te openen. Dat alles int Westvlams. Na de voorstelling klinken we op het nieuwe cultuurseizoen! Ja, santé mun ratje.

Info


Int Westvlams

Wanneer de elfjarige Ferdinand zijn leeftijdsgenootje twee tanden uit de mond slaat én daarbij geen berouw toont, moeten de volwassenen praten. De ouders komen samen om op een beschaafde manier te zoeken naar een oplossing. Een formaliteit. Ze zijn immers ruimdenkende, fatsoenlijke mensen. Politiek correct ook. En verstandig. De glazen worden voller en weer leger en de gezelligheid slaat gauw om. Wanneer de situatie volledig escaleert, lijkt beschaving ver te zoeken en wordt de menselijkheid wel erg stevig gerelativeerd. God van de Slachting van Yasmina Reza is een komedie waarin kleine, menselijke drama's uitlopen in hilarische, bitterzoete taferelen.

 

spel: Maaike Cafmeyer, Lien De Graeve, Mathias Sercu & Tom Ternest | regie: Yahya Terryn dramaturgie: Annelies Vancraeynest | scenografie: Giovanni Vanhoenacker |coproductie: De Spil Roeselare
© Greet Pattyn

Wie

Theatermarkery - Het Eenzame Westen

Wanneer

  • zaterdag 15 september 2018
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -18 jaar: 5,00 €; Groep (10 personen): 12,00 €; Abonnement: 12,00 €; Kansentarief: 3,20 €)
Alle activiteiten
foto:

Zoeken