naar inhoud

Boek je plekje - april

Gezellige en intieme voorleesmomenten. Kom luisteren naar een mooi verhaal en laat je verwennen met een drankje en een lekker hapje. Ook dit seizoen kiezen we voor de knusse toneelzolder van de Kunstenacademie Kadens. Enthousiaste vrijwilligers met een passie voor voorlezen staan opnieuw paraat om je te verwelkomen. Om het nieuwe jaar te vieren nodigen we in januari een professionele verteller ...

Info

Gezellige en intieme voorleesmomenten. Kom luisteren naar een mooi verhaal en laat je verwennen met een drankje en een lekker hapje.

Ook dit seizoen kiezen we voor de knusse toneelzolder van de Kunstenacademie Kadens. Enthousiaste vrijwilligers met een passie voor voorlezen staan opnieuw paraat om je te verwelkomen. Om het nieuwe jaar te vieren nodigen we in januari een professionele verteller uit. Dit jaar staat Ann De Craemer op het programma. Voor Boek je Plekje is haar roman Kwikzilver het uitgangspunt: een verhaal over de liefde voor een grootmoeder die haar vertrouwde plek op het platteland moest verlaten en daarna in een serviceflat terechtkwam. Een persoonlijk verhaal dat echter voor velen onder ons herkenbaar is.

Inschrijven tot de maandag voor de activiteit.

Wie

Enthousiaste verteller

Wanneer

  • donderdag 11 april 2019
    van 10.00 u

Waar

naam
Kadens
adres
Koning Albertstraat 24 8600 Diksmuide
Alle activiteiten
foto:

Zoeken