naar inhoud

Will Tura, Hoop doet leven

De film WILL TURA, HOOP DOET LEVEN toont de onvermoeibare werker die langzaam maar zeker naar de top is geklommen. Elke hit is een trede geweest: 'Eenzaam Zonder Jou', 'Vlaanderen mijn Land', 'Arme Joe', 'Het kan niet zijn', 'Ik mis je zo', 'Alleen gaan' e.v.a. Zijn collega zangers hebben hun respect en bewondering geuit in diverse Turalura tribute platen die ervoor zorgden dat zijn liedjes ...

Info

De film WILL TURA, HOOP DOET LEVEN toont de onvermoeibare werker die langzaam maar zeker naar de top is geklommen. Elke hit is een trede geweest: 'Eenzaam Zonder Jou', 'Vlaanderen mijn Land', 'Arme Joe', 'Het kan niet zijn', 'Ik mis je zo', 'Alleen gaan' e.v.a. Zijn collega zangers hebben hun respect en bewondering geuit in diverse Turalura tribute platen die ervoor zorgden dat zijn liedjes werden doorgegeven aan nieuwe generaties Vlamingen. Het beschermen van zijn privacy is voor Will altijd een prioriteit geweest maar voor de eerste keer wordt in deze film getoond dat ook zijn bestaan er een geweest is van vallen en opstaan.

Wills' pad ging niet over rozen want ondanks zijn uitverkochte optredens eerst in tenten, dan in concertzalen en tenslotte in Vorst Nationaal bleven sommige media op hem neerkijken. Vandaag is het tij gekeerd en wordt zijn status van 'keizer van het Vlaamse lied' door niemand meer betwist.
Regie: Dominique Deruddere - B - 2018 - 86 min.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zondag 24 februari 2019
    van 15.00 u tot 16.20 u
  • zondag 24 februari 2019
    van 19.00 u tot 20.20 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2 8600 Diksmuide

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €; 60 +: 3,00 €; Een abonnement voor 5 films naar keuze bekom je voor: 17,00 €)
Alle activiteiten
foto: Will Tura, hoop doet leven.

Zoeken