naar inhoud

Ida Van Dril & Michiel Schreuders - De rattenvanger (6+)

Vlieg
Tijdens de kerstvakantie openen we de deuren voor duizenden ratten. Luca maakt van afgedankt afval de mooiste dingen, als er maar muziek uitkomt. Hij heeft een magische fluit gemaakt uit oud ijzer en van zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Info

Een sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad, wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint …

'De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling' (Theaterkrant ****)


spel: Ida van Dril | muziek & composities: Michiel Schreuders | regie: Fred Delfgaauw

www.idavandril.nl

CC Kruispunt i.s.m. Gezinsbond Diksmuide

Wie

Ida Van Dril & Michiel Schreuders

Wanneer

  • vrijdag 27 december 2019
    van 14.30 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: € 8,00; Abonnement: € 6,00; Groep (10 personen): € 6,00; Lid Gezinsbond Diksmuide: € 6,00; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 1,60)
Alle activiteiten
foto: Ida Van Dril & Michiel Schreuders - De rattenvanger

Zoeken