naar inhoud

Veerle Malschaert - Deel mij

Veerle heeft er genoeg van en iedereen mag het weten! In haar nieuwe onewomanshow Deel Mij gaat ze de eenzaamheid te lijf. in deze hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen doorbreekt Veerle de vervreemding en de afstandelijkheid. Kom je samen met Veerle een avondje eenzaam zijn?

Info

Nog nooit ging een comédienne zo ver om zo dichtbij te komen

In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én die van jou. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid.

Deel mij is een hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijke virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies, scheve sprookjes en trouwen met jezelf, nieuw samengestelde sokken en vriendelijkheid tot de dood ons scheidt.

Veerle Malschaert wordt jouw pop-up vriendin voor het leven!

'Wie dweept met Hannah Gadsby, moet ook Veerle Malschaert kunnen waarderen. Openhartig, diepgravend en een stuk grappiger'. (Karel Michiels, De Standaard)

 

 

www.veerlemalschaert.be

Wie

Veerle Malschaert

Wanneer

  • vrijdag 29 november 2019
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Abonnement: € 11,50; Groep (10 personen): € 1,50 €; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 3,00)
Alle activiteiten
foto: Veerle Malschaert - Deel Mij

Zoeken