naar inhoud

Senne Guns - Opus 3

Na twee gesmaakte pop-albums gaat Senne Guns in zijn eerste solo-voorstelling op zoek naar een derde werk. En dat zie hij groots, baanbrekend en vernieuwend. Opus 3 is een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek en zichzelf fileert.

Info

Humor, muziek en absurdisme

Opus 3 is een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. De Goudvis wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam? Een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?

Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme was Opus 3 goed voor een finaleplek en tweede plaats op het prestigieuze Leids cabaretfestival 2019.

De jury prees hem als een 'echte verhalenverteller in een droogkomisch universum. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.'

 

Regie: Raf Walschaerts

www.senneguns.be

CC Kruispunt i.s.m. Muziekclub 4AD

Wie

Senne Guns

Wanneer

  • vrijdag 7 februari 2020
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Abonnement: € 11,50; Groep (10 personen): € 11,50; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 3,00)
Alle activiteiten
foto: Senne Guns - Opus 3

Zoeken