naar inhoud

Compagnie Cecilia: Arne Sierens - De broers Geboers - Uitverkocht

Na hun succesrollen als de broers Welvaert in de serie Eigen Kweek, zitten de acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele opnieuw samen in een stuk dat over broers gaat, maar dan wel als vader en zoon. De Broers Geboers schetst het leven zoals het is van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij zonder ophouden in 't zak wordt gezet. En dat allemaal int West-Vlams, mo vint toch!

Info

Vlaams theater pur sang

Marnix Geboers komt uit het prison. En 't ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in 't ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog eens totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze Marnix de stoppen door: 't is al 'doodkloppen' wat de klok slaat. Gelukkig is er nog de moedige mémé die de boel recht probeert te houden.

Theatermaker Arne Sierens sprokkelde in volkswijken ware getuigenissen bijeen en schetst een raak portret van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij zonder ophouden in de zak wordt gezet.


tekst & regie: Arne Sierens | spel: Sebastien Dewaele, Tom Ternest, Wouter Bruneel, Wim Willaert & Marijke Pinoy wordt vervangen door Tania Van der Sanden | scenografie: Guido Vrolix | kostuums: Ellen Kromhout met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & de stad Gent

www.compagnie-cecilia.be

Wie

Compagnie Cecilia / Arne Sierens

Wanneer

  • vrijdag 24 april 2020
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Abonnement: € 13,50; Groep (10 personen): € 13,50; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 3,60)
Alle activiteiten
foto: Compagnie Cecilia: Arne Sierens - De Broers Geboers

Zoeken