naar inhoud

Elke Prinsier - Afstudeerproject

Ter ere van het afsluiten van haar masterstudies keert deze Diksmuidse eventjes terug naar haar roots. Elke Prinsier neemt je tijdens een intiem concert bij de hand en gunt je een blik in haar eigen gitaarwereld. Van bekende tot minder bekende liederen uit het gitaarrepertoire.

Info

Bekende en minder bekende pareltjes uit het gitaarrepertoire

Als 7-jarig meisje stond Elke Prinsier al voor de eerste keer op het podium van CC Kruispunt. Een podium waar ze nog talloze keren te zien en te horen zou zijn in de jaren die volgden.

Na haar studies klassieke gitaar aan de muziekacademie te Diksmuide trok ze naar Gent waar ze met grootste onderscheiding haar bachelordiploma aan het Koninklijk Conservatorium van Gent behaalde bij de docenten Johan Foster en Yves Storms. Daarna studeerde ze verder in Groningen bij de jonge Servische virtuoze Sabrina Vlaskalic. Momenteel timmert ze aan een carrière tot internationale concertartiest.

Naar aanleiding van het afsluiten van haar masterstudies komt ze even terug uit Nederland om dit hoofdstuk in haar leven in haar thuisstad af te ronden. Verwacht je aan een intiem concert waarin Elke je bij de hand neemt en een blik gunt in haar eigen gitaarwereld.

 

www.elkeprinsier.com

CC Kruispunt & Elke Prinsier

Drankje inbegrepen.

Wie

Elke Prinsier

Wanneer

  • zondag 26 april 2020
    van 11.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: € 10,00; Abonnement: € 7,50; Groep (10 personen): € 7,50; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 2)
Alle activiteiten
foto: Elke Prinsier - Afstudeerproject

Zoeken