naar inhoud

Uitgezonderd. - Slisse & Cesar

Van televisie naar theater, van theater opnieuw naar televisie en nu opnieuw te zien in het theater. Sven De Ridder en Warre Borgmans kruipen in de huid van het iconische duo Slisse & Cesar. Ze brengen deze klassieker op de meest authentieke manier onder leiding van regisseur Stany Crets.

Info

Een klassieker op de meest authentieke manier

Slisse & Cesar komen terug. Het iconische komische duo verrijst opnieuw in het theater. Regisseur Stany Crets kon aan de slag met niemand minder dan Sven De Ridder en Warre Borgmans die in de huid kruipen van deze legendarische personages.

Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo gegoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tineke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen.

Slisse wordt gedwongen aan Cesar te vertellen dat hij niet langer welkom is...

 


spel: Warre Borgmans, Sven De Ridder, Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Dirk Lavrysen, Maarten Bosmans, Vicky Florus, Joyce Buellens, Juan Gerlo & Pieter Casteleyn regie: Stany Crets in een productie van Uitgezonderd.

www.uitgezonderd.be

Wie

Uitgezonderd.

Wanneer

  • zaterdag 22 februari 2020
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 27,00 (Basistarief: € 27,00; Abonnement: € 20,00; Groep (10 personen): € 20,00; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 5,40)
Alle activiteiten
foto: Uitgezonderd. - Slisse & Cesar

Zoeken