naar inhoud

Verwendag in de bib

De verwendag in de bib is het uitgelezen moment om de bibliotheek wat beter te leren kennen. Vaste klant of nog nooit langs geweest? Iedereen is welkom! We voorzien een lekkere koffiekoek, een vleugje muziek en rondleidingen. Zo verneem je meteen meer over de dagelijkse werking en de historiek van het gebouw!

Info

De tijd dat alleen maar boekenwurmen de weg naar de bib vonden is al lang voorbij. De bib volgt de veranderingen in de maatschappij op de voet en groeit mee. Naast boeken vind je er onder andere ook E-boeken, spellen, cd's, dvd's, tijdschriften en kranten. Er wordt ingezet op E-inclusie en op ontmoeten. Ook verschillende workshops maken deel uit van het aanbod. Want kennis delen is belangrijk.

Onze klanten, jong en oud, willen we op deze verwendag extra in de watten leggen. Ken je de bib nog niet? Dan is dit het moment om kennis te maken. We voorzien een lekkere koffiekoek, een vleugje muziek en rondleidingen. Zo verneem je meteen meer over onze dagelijkse werking en de historiek van het gebouw!

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Wanneer

  • zondag 6 oktober 2019
    van 09.30 u tot 11.30 u

Waar

naam
Bibliotheek Diksmuide
adres
Koning Alberstraat 24 8600 Diksmuide

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Alle activiteiten
foto: Verwendag in de bib

Zoeken