naar inhoud

Bedankt en tot Ziens!

Een komedie van Bart Spaey in een regie van Katrien Remmery. Het toneelstuk start met een spontaan uitgebroken staking van de acteurs ... de voorstelling is bijgevolg afgelopen vooraleer ze echt van start is gegaan.

Info

Eén voor één kruipen ze in de rol die ze maandenlang gerepeteerd hebben en zo maken we kennis met een arme tijdloze boerenfamilie. Grootmoeder Nathalie is plezant-dement en grootvader Fluppe ligt in een ongecontroleerde coma. Boer Karel zijn grootste talent is vloeken en boerin Esther is overdreven godsvruchtbaar. Zoon Fons is zeer gevoelig voor vlinders in de buik en dochter Katrien moet nog heel veel leren over de ooievaar.

Als Kelly, een bedelaarster, totaal onverwacht aan de deur staat; dan weet de familie niet meer wat er gebeurt... hun hele leven, gebouwd op eenvoudige zekerheden, wordt totaal overhoop gehaald. Kan zuster Sabine dit nog allemaal weer in orde krijgen met wat geestelijke bijstand? Of is het eerder baron Oktaaf die met een financiële transactie de familie weer terug kan brengen naar hun eenvoudig en zorgeloos bestaan? Gelukkig is er toneelmeester Eddy die de spelers en ook jullie, ons publiek, regelmatig terug met beide voeten op de grond zet.

 

Tickets verkrijgbaar vanaf maandag 21 oktober om 9 uur.

Wie

Plankenkoorts

Wanneer

  • woensdag 11 december 2019
    van 14.00 u tot 17.00 u
  • vrijdag 13 december 2019
    van 20.00 u tot 23.00 u
  • zaterdag 14 december 2019
    van 20.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: € 8,00; Kinderen -12 jaar: € 4,00; ADD: € 10,00; UiTPAS Kansentarief: € 2)
Alle activiteiten
foto: Bedankt en tot Ziens!

Zoeken