naar inhoud

BLAUWHUIS - Over de berg - PODIUM

5de t.e.m. 6de leerjaar

Info

Aan de voet van een mistige berg, midden in de sneeuw, staat een piepklein huisje. Daar woont de bekende Meneer Berg samen met Wachter. Altijd als Meneer Berg op avontuur gaat, blijft Wachter thuis om een oogje in het zeil te houden. Met zijn joekels van ogen ziet hij van mijlenver alle Vreemde Vogels aankomen.

Alleen blijft Meneer Berg deze keer wel erg lang weg. Wachter heeft streepjes gezet voor elke dag dat Meneer Berg weg blijft, maar nu er geen plaats meer is op het streepjesbord, maakt Wachter zich grote zorgen.
En dan komt er een boodschap: Meneer Berg is in gevaar. Wachter moet in actie schieten. Maar dat is niet zijn sterkste kant... Hoe doe je dat, in actie schieten als je een Wachter bent?
En dan nog wel een met een heel speciale ziekte: ‘Bergtevrees’.

Over de Berg is een bevlogen voorstelling voor kinderen. Samen met het publiek en de hulp van sprookjesraadselige wezens moet Wachter ervan overtuigd worden dat hij de enige is die meneer Berg kan redden.

Met simpele attributen, een suggestief decor en tomeloze verbeeldingskracht wekt Simon D’Huyvetter Over de Berg tot leven.

www.blauwhuis.be 

Credits: tekst, spel & regie: Simon D’Huyvetter | coaching: Dounia Mahammed | kostuum: Leentje Kerremans | foto: Met de steun van: Stad Gent

Duur: n.t.b.

Reserveren via www.cckruispunt.be/school 
vóór maandag 13 september 2021

Wanneer

  • donderdag 10 februari 2022
    van 00.00 u tot 00.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: € 4,00)
Alle activiteiten
foto: 2022 0210 Over De Berg (c) Blauwhuis.jpeg

Zoeken