naar inhoud

Soetkin Baptist - Que Désire

Met Que Désire laat Soetkin gekende én vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Met karakter en overgave brengt ze een meeslepend repertoire dat niet zelden op een staande ovatie wordt onthaald

Info

Met Que Désire laat Soetkin gekende én vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Met karakter en overgave brengt ze een meeslepend repertoire dat niet zelden op een staande ovatie wordt onthaald.

Soetkin wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en geflankeerd door veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum en Paul Flush aan het hammondorgel.


Over Soetkin met Que Désire:

“Samen met haar uitgelezen band en de even schitterende Aline Goffin als backing, liet ze op een briljante wijze héél wat Franse chansons herleven. Jean Ferrat, Dalida, Michel Delpech, Charles Aznavour,… om er maar enkele te noemen passeerden de revue. En niet zomaar! Menig nummer kreeg een totaal eigen arrangement waarbij er een vlaag van herkenning was maar evenzeer verrassing en virtuositeit. Nummers werden aangedikt, andere werden totaal uitgekleed, maar er was één constante: de schitterende stem van Soetkin (én van Aline)die het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere vervoerde.”

"[...] onder het motto 'No Risk, No Fun' mag Soetkins voorstelling tot één van de absolute verrassingen van het culturele voorjaar genoemd worden. ... Eigenzinnige, soms wat theatrale, maar wel karaktervolle songkeuzes en dito interpretaties ... Que Désire, een voorstelling om verliefd op te worden ... hand in hand met je geliefde naast jou." — Bart Liekens

Wie

Aline Goffin (backing vocal & ukelele)
Bert Candries (gitaar & basgitaar)
Luc Vanden Bosch (drum)
Paul Flush (hammondorgel)
Soetkin Baptist (zang)

Wanneer

  • zondag 26 maart 2023
    van 16.00 u tot 17.30 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 18,00 (-26 jaar - 16,00 euro, basis Kassa - 18,00 euro, -26 jaar Kassa - 16,00 euro)
Alle activiteiten
foto: Afbeelding voor evenement Que Désire

Zoeken