naar inhoud

Activiteiten

 • Short Stories - Katrien Verfaillie/Pigeon on piano

  Katrien Verfaillie, een Gentse pianiste met roots in de Westhoek, componeert en speelt eigen werk. Haar creaties baden in melancholie. Ze houden het midden tussen nieuw-klassiek en het minimalisme van bijvoorbeeld Wim Mertens. In volle coronacrisis verbaasde Katrien Verfaillie de wereld met een pakkend corona-lied ‘Kunnik nemi na joen komn’ op muziek van Jean Ferrat, ook bekend als ‘Ons Dorp’ van Wim Sonneveld.
  op zaterdag 17 oktober 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Flamenco - Myrddin & Imre De Cauter

  Myrddin De Cauter is een van die zeldzame artiesten die allerlei soorten muziek creëert maar van de allergrootste klasse. De veelzijdigheid van invloeden en zijn experimenteerdrang zorgen voor een aparte stijl van de hedendaagse flamenco. Samen met zijn dochter, celliste Imre De Cauter, brengt hij het publiek naar zuiderse oorden.
  op zondag 25 oktober 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Jazz met vergezichten / Zet'je - Lamoral

  Lamoral brengt een mix van Django-geïnspireerde swingjazz met verwijzingen naar New Orleans, Argentinië, Sicilië, la douce France, en de wondere werelden van Georges Brassens en Wannes Van de Velde...
  op zaterdag 7 november 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Folk - Korrigan

  Korrigan brengt een heel gevarieerd programma met folkmuziek in de ruime zin van het woord. Zowel liedjes uit een ver verleden als recentere traditionals komen aan bod. Zelf genieten van muziek maken en anderen laten meegenieten daar doen ze het voor!
  op vrijdag 13 november 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Tiny Legs Tim

  Tiny Legs Tim speelt - in duo met mondharmonica virtuoos Steven Troch – akoestische versies van eigen nummers en enkele goed gekozen covers Een intieme setting waarbij de aandacht van de luisteraar volledig geconcentreerd wordt op de akoestische klanken, het verfijnde gitaarwerk, de zang en de inhoud van de songs.
  op zaterdag 28 november 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Omdat we naar de zee stromen - Niels Boutsen/Stoomboot

  Stoomboot heeft recent een nieuw album uit ‘Omdat we naar zee stromen’. De single ‘Als God bestaat’ werd uitvoerig op radio 1 gespeeld de voorbije maanden. Niels brengt een bijzonder theaterconcert samen met illustrator Wide Vercnocke die ook de hoes tekende. Niels speelt, zingt, vertelt en Wide tekent …
  op zaterdag 5 december 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
1-6 Van 6