naar inhoud

Activiteiten

 • De Actrice - Loge 10

  Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van ‘De Kersentuin’. Plots staat haar ex- man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien. Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen. Een romantische komedie pur sang.
  op zaterdag 24 oktober 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Maura of de zeven magen der eenzaamheid - Dimitri Leue

  Dimitri Leue speelt opnieuw zijn allereerste voorstelling over een man die vastzit in zijn liefdesverdriet. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven. Haar leven besliste daar anders over. Hij kauwt en herkauwt zijn geluk. Hij weigert om het door te slikken. Een gevecht met de wijzers van de klok, hij wil terug.
  op zaterdag 21 november 2020
  Pop-Up CC De Kupe
  lees meer
 • Er was eens ... Beethoven! - Het Ensor strijkkwartet & Jan Decleir

  In hun nieuwe voorstelling, ‘Er was eens … Beethoven’, speelt het Ensor Strijkkwartet enkele hoogtepunten uit het imposante strijkkwartet oeuvre van Beethoven en combineert dit met een keuze uit de literaire wereld van het sprookje. De sprookjes worden verteld door niemand minder dan Jan Decleir. De sprookjes die verteld worden zijn niet bestemd voor kinderoortjes.
  op zondag 13 december 2020
  OC Walnes
  lees meer
1-3 Van 3