naar inhoud

Activiteiten

 • Red Spot Avenue - Dreams & Memories

  De vier kompanen van Red Spot Avenue brengen een combinatie van de mooiste klassiekers en hedendaagse songs op een eerlijke en rauwe, akoestische manier.
  op zaterdag 18 februari 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Bart Verhelle, Arnold Sercu & Piet Soete - In het spoor van Toon

  Een programma waarin Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu ons meenemen op hun trein van liedjes en kleine wijsheden, om halt te houden in de stationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele andere Vlaamse en Nederlandse artiesten. Op hun 'eigen wijze' brengen zij met drie stemmen, een piano, een contrabas en een hobo, onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven.
  op zaterdag 25 februari 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Barst jij van IJzersterk talent?

  De voorrondes van 'Barst Jij van IJzersterk talent?' zijn achter de rug. Vier keer kon telkens een honderdtal aanwezigen genieten van een eclectische avond met mooie hoogtepunten. De finaleplaatsen waren duur, maar uiteindelijk koos de jury deze 5 laureaten uit: Pieter-Jan Beghein, Veel Fokkersvreugde, Kimberly Penez, Belladonna en Meermens. Zij mogen nog eens schitteren op de finale van IJzersterk Talent. Die gaat door op 4 maart 2023 in CC Kruispunt in Diksmuide.
  op zaterdag 4 maart 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Katrien Verfaillie - Zingen in ’t West-Vlaams met pianomuziek

  Katrien Verfaillie ontdekte haar talent om pianomuziek te schrijven op de dag dat haar vader stierf, zo'n 14 jaar geleden. Vanuit het niets puzzelt ze haar stukken ineen tot elke noot, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste, nu eens badinerend zacht, dan weer ritmisch strak. Ze zoekt en schaaft tot de toetsen haar verhaal vertellen.
  op vrijdag 17 maart 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Soetkin Baptist - Que Désire

  Met Que Désire laat Soetkin gekende én vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Met karakter en overgave brengt ze een meeslepend repertoire dat niet zelden op een staande ovatie wordt onthaald
  op zondag 26 maart 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Ão

  Ão, het muzikale geesteskind van Brenda Corijn en Siebe Chau, brengt een frisse mix van Zuid-Amerikaanse gitaarklanken, subtiele elektronica en bezwerende zanglijnen in het Portugees en Engels.
  op vrijdag 21 april 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Sam Ista In Concert

  Sam Ista speelt een uniek solo concert met begeleiding van het Koninklijk Houtlands Harmonieorkest, o.l.v. Nico Logghe. Op het programma staan onder meer Colors van Bert Appermont, het Trombone concerto van L. Grøndahl en het alttrombone concerto van G.C. Wagenseil!
  op zaterdag 10 juni 2023
  CC Kruispunt
  lees meer
1-7 Van 7