naar inhoud

Activiteiten

 • Loge 10 - De Muizenval

  De Muizenval speelt zich af in het pension Monkswell Manor. Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt.
  op vrijdag 15 december 2023
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Wouter Bruneel - Verkeerde nachten

  Wouter Bruneel kruipt in de huid van deze kleine jongen van 45 jaar. Een Pinocchio met overgewicht. Een onweerstaanbare plantrekker met een gouden hart. Gepluimd door een leven vol verkeerde vrienden en evenveel verkeerde nachten. Verkeerde nachten is een fabelachtige voorstelling over een harde realiteit waarbij iemand 'par accident' vermoord werd, over een vrouw.
  op vrijdag 19 januari 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Circus Ronaldo - Sono io?

  Een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen. Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoon, samen op scène. Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase.
  op donderdag 22 februari 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Carry Goossens & Frans Maas - Achter de schermen

  Engeland, Londen 1942, Tweede Wereldoorlog. Een reizend theatergezelschap dat alleen Shakespeare speelt, probeert verstrooiing en cultuur te brengen tussen alle chaos en ellende. De steracteur en zijn assistent zijn onafscheidelijk verbonden. De acteur voert zijn strijd, de assistent anticipeert. Achter de schermen – een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood – is een meesterlij...
  op zaterdag 2 maart 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
 • Compagnie Cecilia - Once upon a time in de Westhoek

  In Once upon a time in de Westhoek nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen. In dialoog met de verhalen uit hun familie en geboortestreek zoeken ze hun eigen plek in de geschiedenis, en hoe ze daarbij elkaars 'nuldraad' kunnen zijn.
  op donderdag 25 april 2024
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets Bestel abonnement
1-5 Van 5