naar inhoud
start ticketverkoop 19 juni '24

Start ticketverkoop woe 19 juni

07 mei
Op woensdag 19 juni om 9u start de ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen in CC Kruispunt. De schouwburg gaat voor zijn 30ste verjaardag voort op het elan van vorig seizoen; een gevarieerde programmatie barstensvol boeiende voorstellingen voor een heel breed publiek.

Hoe reserveren?

Tickets reserveren doe je best online. Het is de vlugste manier om zeker te zijn van jouw plaats van voorkeur in onze schouwburg.
Telefonisch kun je reserveren op 051 79 32 50 of via info@cckruispunt.be

Uiteraard ben je ook van harte welkom aan onze balie. Wij zijn beschikbaar elke werkdag van 09u tot 12u. Op woensdag ook in de namiddag, van 14u tot 17u.

Eénmalige pre-sale

Na de seizoensvoorstelling die doorgaat op donderdag 30 mei kan je éénmalig gedurende één uur (22 tot 23u)  je reservatieformulier afgeven aan de balie van CC Kruispunt. Op dit formulier zal je ook je voorkeur van plaats kunnen invullen. Deze formulieren worden dan verwerkt vóór de start van de ticketverkoop! De reservatieformulieren zullen alleen te bekomen zijn op de seizoensvoorstelling. Een mooie beloning dus voor wie de moeite doet om naar de seizoensvoorstelling te komen.

Nieuwsoverzicht