naar inhoud
copyright Els Van Bosbeke

Na Iedereen Komiek, Iedereen Danser weldra Iedereen Zanger

28 feb
Samen met Achthoek, het intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband in het noorden van de Westhoek lanceren we ons derde cultuurproject: Iedereen Zanger. Mensen samenbrengen om samen te zingen, dat is het eenvoudige maar leuke concept. Diksmuide sluit de zangkaravaan af op 30 juni in de bib.

Mensen samenbrengen om samen te zingen, dat is het doodeenvoudige concept van Iedereen Zanger. Gratis, voor iedereen, zonder drempels en zangtalent geheel optioneel. Zangplezier staat voorop. Duik mee in een repertoire van hits en bekende (pop- en rock)liedjes, van de jaren ‘50 tot nu. Wij zorgen voor de teksten, samen zorgen we voor de sfeer.

Tussen begin april en eind juni zijn er in totaal acht zangsessies, doorheen de regio. Diksmuide sluit de zangkaravaan af op zaterdagavond 30 juni om 20 uur! Voor één keer schuiven we de boekenrekken aan de kant en gaan we voluit zingen in de Paterskerk!

De zangsessie zijn gratis en het is niet nodig om je in te schrijven. Deze zangsessies worden begeleid door Allez Chantez.

 

Ontdek de overige 7 plaatsen in de Westhoek via www.iedereenzanger.be

 

 

 

Nieuwsoverzicht