naar inhoud
CC Kruispunt

Koop enkel tickets voor onze voorstellingen via CC Kruispunt/Ticketgang

22 okt
Ook het cultuurcentrum Kruispunt heeft vastgesteld dat tickets van onze voorstellingen te koop worden aangeboden op externe websites. Wij werken nooit samen met externe ticketwebsites. Koop je tickets via de website van CC Kruispunt. Onze ticketleverancier is Ticketgang.

Wij hebben vastgesteld dat kaarten worden verkocht zonder onze toestemming via de Nederlandse website Bemster voor de voorstelling op 3 november van Die Verdammte Spielerei en op 15 februari van The Scabs.

Onze tickets zijn steeds democratisch. 50 euro voor een ticket van Die Verdammte Spielerei en 59 euro voor een ticket van The Scabs zijn woekerprijzen!

De basisprijs voor een ticket van Die Verdammte Spielerei bedraagt 20 euro. Momenteel zijn wij bezig met de laatste tickets te verkopen voor deze voorstelling. Via deze link koop je tickets voor deze voorstelling.

De basisprijs voor een ticket van The Scabs bedraagt 30 euro. We hebben nog steeds tickets voor deze voorstelling. Koop via deze link!

Een goede raad: koop enkel tickets via CC Kruispunt/Ticketgang voor onze voorstellingen en via de organisatoren voor de te gast producties.

Nieuwsoverzicht