naar inhoud
Wiet

Ontmoet Wiet, stagiair licht- en geluidstechniek!

03 jan
Sinds eind oktober is het technisch team van CC Kruispunt versterkt door stagiair Wiet. Hij vertelt je graag wat meer over zichzelf.

Hallo iedereen, mijn naam is Wiet Vandenberghe, 17 jaar en afkomstig uit Diksmuide. Momenteel studeer ik licht- en geluidstechniek in De Box in Oostende. Daar loop ik school onder de vorm van een brugproject. Dat wil zeggen dat ik twee dagen per week naar school ga en drie dagen per week (of 18 uur) ervaring opdoe in CC Kruispunt. Op die manier word ik optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt.

Doordat ik vroeger al af en toe naar een voorstelling in CC Kruispunt kwam wist ik al een beetje wat te verwachten: een mooie zaal, interessante programmering, veel mogelijkheden… het leek mij de ideale stageplaats! Van mijn begeleider Dirk krijg ik ook veel verantwoordelijkheid wat het werk dubbel zo leuk maakt. Zo heb ik tijdens het Halloween-evenement Behekst Diksmuide het licht mogen bedienen.

Graag zou ik snel mijn school afronden zodat ik vol enthousiasme in het werkveld kan stappen. Maar voor het zover is kan je me tot en met eind mei terugvinden in het cultuurcentrum, tot snel!

Nieuwsoverzicht