naar inhoud
Emoticons

Stagiair Neil stelt zich graag aan je voor

25 feb
Het technisch team van CC Kruispunt kent sinds kort een nieuw gezicht. Stagiair Neil stelt zich in volgend nieuwsberichtje kort even aan je voor.

Dag iedereen, mijn naam is Neil Snel, 20 jaar oud en afkomstig uit Veurne. Sinds 3 jaar woon ik in Diksmuide maar ik ben al veel langer bekend met de stad doordat ik er ook mijn middelbare studies heb gevolgd.

Momenteel studeer ik Light & Sound aan Syntra West in Kortrijk. Het is een één jaar durende opleiding waarbij ik de basishandelingen van licht en techniek zo goed mogelijk onder de knie probeer te krijgen. In het kader van mijn opleiding zal ik de komende weken stage lopen als technieker bij CC Kruispunt en zal ik er meewerken aan een 12-tal voorstellingen.

Aan de hand van een aantal emoticons zal ik wat meer over mezelf vertellen.

  • Als eerste heb ik gekozen voor het gekke gezichtje. Dit omdat ik zeer sociaal ben en altijd open sta voor wat plezier. Ook zal je me zelden niet zien lachen.

 

  • De muzieknootjes zijn voor mij een vanzelfsprekende keuze omdat ik heel muzikaal ben aangelegd. In mijn vrije tijd ben ik er vaak mee bezig en produce ik ook mijn eigen muziek onder de naam ZEPHI_X.

 

  • Ik heb een groot hart en ik zou alles doen voor iemand die ik lief heb. Waarom het oranje hartje? Ik ben half Nederlander, half Belg.

 

  • Last but not least, de maan. Ik ben een nachtmens waardoor ik zeer gefascineerd ben door het nachtleven. Dat gaat dan van de evenementen die ‘s nachts plaatsvinden tot de omgeving die belicht wordt, …

Zo, nu weet je al iets meer over mij, tot begin april kan je mij terugvinden in CC Kruispunt, misschien tot dan!

Nieuwsoverzicht