naar inhoud
Iedereen Dichter (c) Gill Van Eeckhout

Extra activiteiten Iedereen Dichter aan de kalender toegevoegd!

25 mrt
Ter ere van het Iedereen Dichter-project zijn er tijdens het eerste weekend van juni twee extra activiteiten aan de kalender toegevoegd. Ontdek ze snel!

Voor het project Iedereen Dichter trekt auteur Astrid Haerens deze lente naar de Westhoek. Aan de hand van workshops en publieke interventies gaat ze op zoek naar de hartslag van de streek. Ze zal er, samen met de bewoners, het verborgene proberen bloot te leggen en in poëzie te gieten.

Laat je op zaterdag 1 juni inspireren door het charmante dorp Oostkerke en schrijf je eigen gedicht onder leiding van Astrid Haerens. Deze activiteit is volledig gratis, gelieve je wel op voorhand in te schrijven. Meer weten? Klik hier.

Haal op zondag 2 juni tijdens een zondagse fietstocht naar Nieuwpoort de dichter in jezelf naar boven door middel van een aantal speelse woordopdrachten. De terugreis is voorzien met de boot waar je samen met Astrid Haerens op poëtisch onderzoek gaat waaruit een gedicht zal voortkomen. We fietsen zo’n 17 km onder begeleiding, let er dus op als je kinderen mee hebt dat ze die afstand aankunnen of eventueel achterop een fiets kunnen. Afspraak om 13u15 aan de parking van het Museum aan de IJzer. Reserveer je ticket via www.cckruispunt.be/losse-tickets

Check zeker ook eens www.iedereendichter.be voor meer info.

Nieuwsoverzicht