naar inhoud
Joachim

Ontmoet stagiair Joachim!

27 mrt
Hallo iedereen, ik ben Joachim Bogaerts, afkomstig uit Boortmeerbeek en 25 jaar oud. Zo ver van Diksmuide zie ik jullie al denken, maar ik verblijf sinds kort in Stavele.

Ter afsluiting van mijn opleiding als leerkracht geschiedenis en PKV (Project Kunstvakken), doe ik dit jaar nog een stage voor PKV. Voor deze stage zal ik enkele weken bij CC Kruispunt aan twee projecten werken.

Het eerste project waar ik zal aan meewerken betreft een fiets- en boottocht, waarbij we de dichter bij kinderen en hun ouders naar boven brengen.

Mijn tweede opdracht bestaat uit het uitwerken van een rondleiding, die deelnemers de kans biedt om een kijkje te nemen achter de schermen van CC Kruispunt. Meer bepaald de schouwburg en de bijhorende licht- en geluidstechniek.

Naast mijn grote interesse voor het onderwijs heb ik er ook nog enkele binnen mijn vrije tijd:

  • Muziek: Al sinds mijn 11 ben ik bezig met drummen. Mijn twee favoriete periodes op vlak van muziek zijn de jaren 60 en 70.
  • Oldtimers: Sinds een paar jaar heb ik een geweldige interesse ontwikkeld naar oldtimers toe, meer bepaald Amerikaanse ‘muscle cars’.

Zo, nu weten jullie al wat meer over mij. Tot half mei kun je me tegenkomen in CC Kruispunt, misschien tot ziens!

Benieuwd naar de fiets- en boottocht? Klik hier voor meer info of reserveer je ticket via www.cckruispunt.be/losse-tickets.

Nieuwsoverzicht