naar inhoud
Astrid Haerens

Astrid Haerens heeft jullie hulp nodig!

24 apr
Voor het project Iedereen Dichter is Astrid Haerens nog op zoek naar een aantal mensen die haar wat meer kunnen vertellen over de streek, de inwoners, het landschap, het leven, …. Help jij haar verder? Lees hieronder haar oproep en wie weet ben jij wel wie ze zoekt!

Beste inwoner van de Westhoek,

Ik ben Astrid Haerens. Ik woon in Brussel. Ik werk er als schrijver van proza en poëzie. Voor het literair project IEDEREEN DICHTER trek ik deze lente naar de Westhoek. Ik wil er graag de streek verkennen, op zoek naar ontmoetingen en verhalen, naar gesprekken met mensen uit de buurt. Ik bezoek acht gemeenten: Houthulst, Nieuwpoort, Diksmuide, Veurne, De Panne, Lo-Reninge, Koksijde en Alveringem.

Zo zal ik proberen om, samen met de bewoners, ‘het verborgene’ van de streek bloot te leggen en in gedichten te gieten. Deze gedichten zullen later een online poëzieplattegrond van de streek vormen.

Maar om te schrijven over jullie gemeente, heb ik jullie hulp nodig.

Ik ben op zoek naar mensen aan wie ik een bezoekje mag brengen, om te luisteren naar verhalen over de streek, de inwoners, het landschap, het leven.

Heb jij zin om je deur even open te stellen?
Wil je me op sleeptouw nemen door de buurt?
Wil je graag bij een kop koffie kennismaken?

Laat het gauw weten via haerensastrid@gmail.com

De data van mijn bezoeken vind je hier.
Ik kom met heel veel plezier langs. 

Tot binnenkort.


Grote groet,

Astrid

Nieuwsoverzicht