naar inhoud
Kiosk

Slapstickfilmpje sluit zomereditie UiT op zondag

10 sep
Twee mooie zomermaanden lang kon je op de markt terecht voor een gezellig aperitiefconcert op en rond de kiosk. Als feestelijk slot draaiden we een leuk slapstickfilmpje.

De zomereditie van UiT op zondag was een schot in de roos. Als feestelijk slot draaiden enkele inwoners en toevallige passanten op zondag 1 september een slapstickfilmpje dat onze markt en de kiosk heel mooi in beeld bracht. Benieuwd naar het resultaat? Je kan het filmpje rechts op deze pagina bekijken.

De volgende editie van de kioskzomer maken we graag samen met jou. Ken je muzikanten die graag willen optreden of wil je een praktisch handje toesteken? Je bent meer dan welkom om je voorstellen met ons te delen via vrije.tijd@diksmuide.be of 051 79 32 50.

Ook buiten de zomer gaat UiT op zondag gewoon verder. CC Kruispunt en haar partners verzorgen telkens elke eerste zondag van de maand een culturele activiteit. Een brede waaier aan ontbijtgesprekken, concerten, workshops, tentoonstellingen, …. Volg het volledige programma via www.cckruispunt.be.

Nieuwsoverzicht