naar inhoud
Allez Chantez

Feestelijke opening nieuw ontmoetingscentrum Woumen

12 sep
Tijdens het weekend van 12 en 13 oktober vieren we feest! Het nieuwe ontmoetingscentrum in Woumen is zo goed als af en dat moet gevierd worden. Benieuwd wat er tijdens het openingsweekend allemaal op de planning staat? Lees dan snel verder.

 

Zaterdag 12 oktober, 19 uur

Al voor de derde keer reikt de Cultuurraad de prijs voor cultuurverdienste uit. Iedereen kon een persoon of organisatie nomineren. Een deskundige jury koos de winnaar. De uitreiking vindt plaats in het gloednieuwe ontmoetingscentrum van Woumen.

Aansluitend op de voorstelling van de genomineerden en de bekendmaking van de winnaar volgt een receptie met muzikale animatie.

  • Inleiding: Didier Vercooren, voorzitter Cultuurraad
  • Presentatie: Maarten Dumoulin
  • Officiële opening van het ontmoetingscentrum door Jan Van Acker, schepen voor cultuur en Marc De Keyrel, schepen voor patrimonium.

Graag vooraf inschrijven uiterlijk op 6 oktober via onderstaand contact.

 

Zondag 13 oktober, vanaf 14 uur

Ludieke happening met onder meer begeleide rondleidingen, een open repetitie van de fanfare, een gezellige bar met happy hour en een samenzangmoment met Allez, Chantez (15 - 16 uur):

  • Twee gekke professoren kunnen enkel met behulp van kinderen, ouders en grootouders hun zelfgemaakte liedjesbank SuperSongSlurper doen werken! Uit volle borst meezingen is de opdracht. Er is maar één gouden regel: talent hebben hoeft niet, goesting wel. Dus, jong en minder jong, laat je op sleeptouw nemen.

 

Het ontmoetingscentrum kan vanaf 14 oktober gehuurd worden tegen dezelfde tarieven als de oude zaal.

De omgevingswerken rond het gebouw zullen tegen het openingsweekend nog niet helemaal af zijn. We zorgen voor een veilige en comfortabele tijdelijke toegang.

 

i  cc Kruispuntinfo@cckruispunt.be, 051 79 32 50

Nieuwsoverzicht