naar inhoud
Haiku

Haikuwedstrijd voor OC Woumen, doe nu mee!

12 feb
Om het nieuwe ontmoetingscentrum van Woumen nog stijlvoller te maken, organiseren we samen met de cultuurraad een haikuwedstrijd. We verwachten je creatieve schrijfsel ten laatste op 31 maart om middernacht. De winnende haiku’s worden aangebracht op de ramen van het ontmoetingscentrum.

Een haiku is een Japanse dichtvorm dat uit drie regels bestaat. Wij kiezen voor een vaste vorm van regels met respectievelijk: 5, 7 en 5 lettergrepen.


Waag vandaag je kans
Schrijf de beste haiku zelf
En win heel veel roem

Hoe deelnemen

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen. Elke deelnemer mag 1 of meerder haiku’s indienen. Je inzending moet ons bereiken ten laatste op 31 maart 2020 om middernacht.


Via e-mail

Stuur een e-mail naar vrije.tijd@diksmuide.be met je gegevens: pseudoniem, naam, adres, telefoonnummer. Voeg de haiku’s toe in aparte bijlagen (1 bijlage per haiku), telkens met vermelding van je pseudoniem.


Op papier

Print of schrijf elke haiku op een ander vel en vermeld telkens je pseudoniem. Voeg een apart blad toe met je pseudoniem, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Adres: CC Kruispunt - haikuwedstrijd, Maria Doolaeghestraat 2B, 8600 Diksmuide


Download het reglement aan de rechterzijde van deze pagina. De beste haiku’s worden geïntegreerd in het ontmoetingscentrum van Woumen, veel succes!

Nieuwsoverzicht