naar inhoud
Tom Durie

Welkom Tom, de nieuwe coördinator van CC Kruispunt!

10 apr
Op woensdag 1 april mochten we onze nieuwe coördinator van CC Kruispunt verwelkomen, Tom Durie. Hij stelt zich graag even aan jullie voor.

Dag cultuurliefhebbers! Mijn naam is Tom Durie en ik ben sedert 1 april aan de slag als nieuw diensthoofd cultuur in Diksmuide. Ik ben gehuwd met Inge Dewulf en trotse papa van twee ferme zonen, Lander en Timo. Heel wat Diksmuidelingen kennen mij waarschijnlijk als leerkracht in Campus Aloysius, waar ik de voorbije 14 jaar les gegeven heb in de eerste en de tweede graad. Daarnaast ben ik al sinds jaar en dag aan de slag bij Theater De Toverlantaarn als regisseur, auteur en acteur. Dit jaar verscheen ook mijn eerste jeugdboek, Sam.

Enkele maanden geleden heb ik echter besloten mijn carrière een andere wending te geven en een nieuwe uitdaging te zoeken buiten het onderwijs.  Als diensthoofd cultuur wil ik dan ook enthousiast mee mijn schouders zetten onder een boeiend, creatief en vernieuwend cultuuraanbod voor de inwoners van Diksmuide. Door de coronamaatregelen draait onze werking momenteel jammer genoeg op een erg laag pitje, maar toch is het team van het CC hard aan het werk om voor volgend seizoen een boeiende programmering klaar te stomen. Ik kijk er alvast naar uit je op één van onze activiteiten te mogen verwelkomen want een leeg cultuurcentrum voelt toch maar onwennig aan. Dus hopelijk tot snel!

Nieuwsoverzicht