naar inhoud
Wiener Circus

Wiener Circus op bezoek bij WZC Yserheem en WZC Zilvervogel

29 mei
Op woensdag 27 mei kreeg het woonzorgcentrum Yserheem een leuke verassing voorgeschoteld! Niemand minder dan de artiesten van het Wiener Circus kwamen op bezoek en de bewoners van het WZC werden uitgenodigd om vanop hun balkon te genieten van een korte circusvoorstelling.

Acrobatie, jongleren, balanceren, Chinese bordjes… het kwam allemaal aan bod. Daags nadien was het de beurt aan woonzorgcentrum Zilvervogel want ook zij kregen het circus op bezoek tot grote vreugde van de bewoners.

Het Wiener Circus staat sinds het begin van de coronamaatregelen vast op domein Zonnestraal. Het gezelschap kan niet doorheen het land trekken omdat er geen voorstellingen mogen plaatsvinden, maar daar wist het cultuurcentrum wel raad mee. We sloegen de handen in elkaar en kwamen op het idee om de Diksmuidse woonzorgcentra te trakteren op een korte voorstelling speciaal voor hen. Zowel de bewoners als het personeel beleefden een fijne namiddag. En de artiesten? Die waren blij dat ze nog eens mochten optreden.

Voor herhaling vatbaar?

Nieuwsoverzicht