naar inhoud
Gezocht: zaalverantwoordelijke

Zaalverantwoordelijken gezocht!

15 sep
Voor de tijdelijke fuifzaal Polderhalle, de kerk van Lampernisse en Lokaal Dienstencentrum/Cultuurcentrum zoekt het stadsbestuur een zaalverantwoordelijke om mee te helpen aan het beheer van deze ruimtes.

In afwachting van een nieuwe evenementenhal op de plaats van de Boterhalle stellen wij vanaf eind dit jaar een tijdelijke ruimte ter beschikking op het industrieterrein. Deze tijdelijke fuifzaal Polderhalle is 500 m² groot en kan gebruikt worden voor fuiven en grootschalige evenementen

Momenteel leggen we de laatste hand aan de verbouwing van de kerk van Lampernisse tot urnenkerk en polyvalente ruimte voor het gemeenschapsleven in het dorp. De polyvalente ruimte kan dienen voor beperkte lezingen, workshops, vergaderingen, tentoonstellingen. Ook voor deze ruimte en de kerk is het verhuur in handen van de stadsdiensten.

Ook het Lokaal Dienstencentrum/Cultuurcentrum is op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor het openen en sluiten van de deuren. Het gebouw beschikt over vier ruimtes die verhuurd worden voor verschillende activiteiten.

Takenpakket

De stedelijke diensten verzorgen de agenda, de facturatie en de administratie. Van de zaalverantwoordelijken verwachten we volgende taken

  • Sleutelbeheer volgens de verhuuragenda
  • Ontvangst en begeleiding (nieuwe) gebruikers
  • Controle op naleven gebruikersreglement (veiligheid, opkuis, doven lichten, verwarming…)
  • Controle van de ter beschikking gestelde toestellen
  • Signaleren tekortkomingen
  • 1ste persoon branddetectiepersoon
  • Overleg met de stedelijke diensten en volgen van opleidingen (ehbo, blussen, software…).

Per functie is er een maandelijkse onkostenvergoeding van 115 euro voorzien.

Interesse?

Dien je kandidatuur in via info@cckruispunt.be / 051 79 32 50.

Nieuwsoverzicht