naar inhoud
seizoensbrochure najaar

Start ticketverkoop seizoen 2021-2022

25 aug
Een vernieuwd CC Kruispunt, een nieuwe culturele programmatie, een nieuwe brochure en enkele nieuwe medewerkers. Niets dan nieuws op de cultuursite van Diksmuide dus. De langverwachte ticketverkoop van het culturele seizoen gaat zaterdag 28 augustus van start.

Ticketverkoop vanaf 28 augustus om 9 uur

In juni kon je het gloednieuwe cultuurprogramma ontdekken in de brochure die in het stadsmagazine Diksmuide info stak. Jouw favoriete voorstellingen staan ongetwijfeld al met stip aangeduid. Vanaf zaterdag 28 augustus 9 uur kun je jouw plaatsjes effectief verzilveren met een ticket. Wie online reserveert kan meteen ook kiezen waar hij zit. Verkies je menselijk contact boven een scherm, dan kan je tussen 9 en 12 uur ook aan de balie van CC Kruispunt terecht. Aan de balie kun je cash betalen, met bancontact of met cultuurcheques. Vanaf maandag 30 augustus kun je ook telefonisch tickets bestellen, bel hiervoor naar 051 79 32 50.

Scan UiTPAS-puntjes en ruil ze in voor voordelen

Met je Uitpas geniet je van tal van voordelen en/of interessante kortingen. Nog niet in het bezit van een UiTPAS? Koop er snel eentje aan in het CC of op één van de andere verkooppunten. Alle info over de UiTPAS vind je op www.diksmuide.be/UiTPAS

 

Hoe online reserveren?

Surf naar www.cckruispunt.be en kies de voorstelling die jouw voorkeur geniet. Klik op tickets bestellen en log in via My Ticketgang. Na betaling met een bank- of kredietkaart kun je de tickets thuis afprinten of digitaal opslaan op je smartphone.

Dit jaar geen abonnementen

Hoewel we vol nieuwe moed het nieuwe cultuurseizoen aftrappen kunnen we toch niet om de coronapandemie heen. We spelen liever op zeker en verkopen dit seizoen uitzonderlijk geen abonnementen.

Bekende namen en gezelschappen

Dit jaar trekt CC Kruispunt duidelijk de kaart van bekende namen en gezelschappen. Herbert Flack, Bob De Moor, William Boeva, Lucas Van den Eynde, Bruno Vanden Broecke, Clara Cleymans, Sioen en Wim Opbrouck om er maar enkele te noemen krijgen allemaal een podium in Diksmuide. Ook de allerjongsten worden goed bediend met héél aantrekkelijke familievoorstellingen zoals ‘Het Lam van Jan’ van ‘4Hoog’ en ‘De Grote Reis van Meneer Beer’ van ‘theater Tieret. Verder mag je ook een brede waaier gaande van klassiek, jazz, folk, pop, woord, humor tot muziektheater verwachten.

Openingsweekend 24, 25 en 26 september

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september stelt team CC Kruispunt met trots de vernieuwde schouwburg voor en bruist het cultureel centrum opnieuw van creatieve energie. Herbert Flack en Bob De Moor bijten de spits af met hun De theatervoorstelling ‘Een Man een man’ op vrijdagavond. Op zaterdag kiezen we voor humor met William Boeva en op zondag worden we verwend met een feestelijk concertprogramma van ‘Cosy Brass Quartet’ met commentaar van Fred Brouwers.

Het volledige programma vind je terug in de culturele bijlage van ‘Diksmuide Info’ (juni) of op www.cckruispunt.be.

Nieuwsoverzicht