naar inhoud
seizoensbrochure 2022 2023

Ticketverkoop CC Kruispunt woensdag 22 juni van start

10 jun
Kunst, literatuur en cultuur, het werkt als een bruistablet tegen de voorbije pandemie. Het beste medicijn om het leven terug wat aangenamer te maken. CC Kruispunt wordt tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt. En dat past binnen de nieuwe baseline: CC Kruispunt: Hier beleef je meer!

Ticketverkoop vanaf 22 juni om 9 uur

Begin juni kon je het gloednieuwe cultuurprogramma ontdekken in de brochure die in het stadsmagazine IJzersterk Diksmuide stak. Jouw favoriete voorstellingen staan ongetwijfeld al met stip aangeduid. Vanaf woensdag 22 juni 9 uur kun je jouw plaatsjes effectief verzilveren met een ticket. Wie online reserveert kan meteen ook kiezen waar hij zit. Verkies je menselijk contact boven een scherm, dan kan je tussen 9 en 12 en 14 en 17u ook aan de balie van CC Kruispunt terecht. Aan de balie kun je betalen met bancontact of met cultuurcheques. Cash kan maar bij voorkeur bancontact. Telefonisch reserveren kan op 051 79 32 50

Scan UiTPAS-puntjes en ruil ze in voor voordelen

Met je Uitpas geniet je van tal van voordelen en/of interessante kortingen. Nog niet in het bezit van een UiTPAS? Koop er snel eentje aan in het CC of op één van de andere verkooppunten. Alle info over de UiTPAS vind je op www.diksmuide.be/UiTPAS

 

Hoe online reserveren?

Surf naar www.cckruispunt.be en kies de voorstelling die jouw voorkeur geniet. Klik op tickets bestellen en log in via My Ticketgang. Na betaling met een bank- of kredietkaart kun je de tickets thuis afprinten of digitaal opslaan op je smartphone.

Ook dit jaar geen abonnementen

Hoewel we vol nieuwe moed het nieuwe cultuurseizoen aftrappen houden we nog altijd rekening met een nieuwe coronagolf. We spelen liever op zeker en verkopen ook dit seizoen geen abonnementen.

Bekende namen en gezelschappen

Loge 10 met Leah Thys (Thuis-actrice), goochelaar Nicholas, de Kopergietery, The High Kings, Walter Baele, Het Eenzame Westen, Tine Embrechts, Bert Verbeke, William Boeve, Kamagurka, Herr Seele, Johan Braeckman, Theater Malpertuis, Sien Eggers, Frank Focketyn en Stefaan Van Brabandt, het is maar een greep uit het cultuuraanbod dat Kruispunt presenteert vanaf het najaar.  Maar ook andere voorstellingen moeten er voor zorgen dat men zich vanaf 3 jaar tot 99 jaar, elk op zijn moment, thuis kan voelen in Kruispunt.   De vier familievoorstellingen met ondermeer De Kleine Prins kunnen dan weer voor gezinsmomenten zorgen.

Openingsweekend 23, 24 en 30 september

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en vrijdag 30 september bruist het cultureel centrum opnieuw van creatieve energie. Loge 10 met Leah Thys bijt de spits af met de theatervoorstelling ‘De dame in het busje’ op vrijdagavond. Op zaterdag kiezen we voor amusement met goochelaar Nicholas Arnst en de week erna op vrijdag worden we verwend met een beklijvend optreden van ‘Yevgueni’.

Het volledige programma vind je terug in de culturele bijlage van ‘Diksmuide IJzersterk’ (juni) of op www.cckruispunt.be.

 

Nieuwsoverzicht