naar inhoud
openingsweekend

Openingsweekend 24, 25 en 26 september

08 sep

Variatie

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september stelt team CC Kruispunt met trots de vernieuwde schouwburg voor en bruist het cultureel centrum opnieuw van creatieve energie. Herbert Flack en Bob De Moor bijten de spits af met hun theatervoorstelling ‘Een Man een man’ op vrijdagavond. Op zaterdag kiezen we voor humor met Wiliam Boeva en op zondag worden we verwend met een feestelijk concertprogramma van ‘Cosy Brass Quartet’ met commentaar van Fred Brouwers.

Uitpas

Met je Uitpas geniet je van tal van voordelen en/of interessante kortingen. Nog niet in het bezit van een UiTPAS? Koop er snel eentje aan in het CC of op één van de andere verkooppunten. Alle info over de UiTPAS vind je op www.diksmuide.be/UiTPAS
Als toemaatje krijg je bij de voorstelling van 'Een man een man' van Bob De Moor en Herbert Flack 5 punten in plaats van 1  bij het scannen van je Uitpas! 

Hoe online reserveren?

Klik op 'Tickets' - 'Tickets kopen' en kies de voorstelling die jouw voorkeur geniet. Klik op tickets bestellen en log in via My Ticketgang. Na betaling met een bank- of kredietkaart kun je de tickets thuis afprinten of digitaal opslaan op je smartphone.

Nieuwsoverzicht