naar inhoud
lubricant for life

CC Bruispunt trakteert op nieuw cultuurseizoen.

14 apr
Cultuurcentrum CC Kruispunt, voor komend seizoen tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt, is zich al enkele weken duchtig aan het klaarstomen voor een bruisend en uitdagend cultureel seizoen.

Het team cultuur heeft opnieuw een uitgebreid aanbod theater, muziek, humor, familievoorstellingen, jongerenproducties, optredens lokaal talent en lezingen in de steigers staan en we zijn maar wat trots onze programmatie voor komend seizoen aan je voor te stellen!

Gratis voorstelling

Bovendien trakteren we je die avond graag op de topvoorstelling ‘Lubricant for life’. Tijdens deze hilarische voorstelling trekt het theatercollectief Woodman (met Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo) alle registers open om je de meest gelukkige avond van je leven te bezorgen. Een voorstelling als een bruistablet, want ‘als drama alles dreigt over te nemen, kies je maar beter voor humor.’ En omdat zoveel mensen al zo lang op hun culturele honger zijn blijven zitten, bieden we je deze volavondvoorstelling gratis aan. Wat houdt je dus tegen om onze schouwburg en de nieuwe programmatie te komen (her)ontdekken?

Inschrijven

We verwelkomen je dan ook met open armen op donderdag 2 juni vanaf 19.30 u. De voorstelling start om 20.00 u (duur 90 min). Na de voorstelling heffen we samen het glas op een nieuw geslaagd theaterseizoen. Vooraf inschrijven is wel verplicht via 051 79 32 50 of info@cckruispunt.be met vermelding van het aantal aanwezigen.

Donderdag 2 juni|19.30 uur|CC Kruispunt|gratis|drankje inbegrepen

Nieuwsoverzicht