naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • collega gezocht

  Gezocht: technisch medewerker cultuur

  maandag 13 januari 2020
  Wij zoeken een voltijds technisch medewerker voor CC Kruispunt! Je staat in voor het afstemmen, opstellen en bedienen van belichtings- en klankinstallaties, kleine onderhouds- en herstellingswerken en allerlei logistieke hulp bij activiteiten.
 • Concert Magiq

  Concert Magiq (2,5+) op 26/01 enkel om 14u30

  maandag 6 januari 2020
  Oorspronkelijk werd de familievoorstelling Concert Magiq tweemaal ingepland op zondag 26 januari. De voorstelling gaat enkel door om 14u30, de tweede voorstelling om 16u gaat niet door.
 • Liften

  Liften - De muzikale komedie 05/02 geannuleerd

  maandag 6 januari 2020
  Wegens te weinig belangstelling is de voorstelling Liften die doorgaat op woensdag 5 februari geannuleerd. Mensen die reeds tickets gekocht hebben zullen gecontacteerd worden i.v.m. de terugbetaling.
 • Odiel Van Caeyzeke

  Ook Odiel Van Caeyzeke volledig uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  woensdag 18 december 2019
  Het cultuurcentrum draait op volle toeren! Na Slisse & Cesar is ook de voorstelling van Odiel Van Caeyzeke die doorgaat op zaterdag 15 februari volledig uitverkocht. Ook hier kan je je opnieuw aanmelden voor de wachtlijst.
 • Slisse & Cesar

  Slisse & Cesar uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  maandag 16 december 2019
  De voorstelling Slisse & Cesar van theaterhuis Uitgezonderd. die doorgaat op zaterdag 22 februari is volledig uitverkocht. Wie toch nog op zoek is naar een ticket kan zich vanaf heden opgeven voor de wachtlijst.
 • Opmaat - Woesten

  Acteurs Opmaat roepen publiek op het podium als reactie tegen aangekondigde besparingen in de culturele sector

  woensdag 4 december 2019
  Nadat bekend raakte dat de Vlaamse regering 60 procent minder wil uitgeven aan projectsubsidies, protesteerden heel wat artiesten door hun publiek na afloop van de voorstelling op het podium te roepen. Dit delen ze dan via sociale media met de hashtag #ditisonspubliek.
 • De broers Geboers

  De broers Geboers volledig uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  woensdag 20 november 2019
  Op zaterdag 24 april 2020 ontvangen we Compagnie Cecilia voor de uitverkochte voorstelling De broers Geboers. Mensen die hopen nog een ticket te bemachtigen kunnen zich opgeven voor de wachtlijst.
 • William Boeva

  Voorstelling William Boeva krijgt nieuwe titel: B30VA

  vrijdag 8 november 2019
  William Boeva maakt op donderdag 12 maart zijn passage in CC Kruispunt met de voorstelling B30VA. De voorstelling werd eerst onder de titel ‘Leveren jullie ook aan huis?’ gepromoot maar al snel besefte William dat die titel de lading niet langer dekt.
 • De Bourgondiërs

  Lezing Bart Van Loo uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  donderdag 7 november 2019
  Op vrijdag 14 februari ontvangen we Bart Van Loo in de leeszaal van de bibliotheek voor een lezing over zijn nieuwste boek De Bourgondiërs. De lezing is volledig uitverkocht maar wie hoopt toch nog een ticket te bemachtigen kan zich vanaf heden opgeven voor de wachtlijst.
 • Edenred

  Koop vanaf nu tickets met je Sport & Culture cheques van Edenred

  maandag 7 oktober 2019
  Vanaf nu is het ook mogelijk om bij elke voorstelling georganiseerd door CC Kruispunt je tickets te betalen met je Sport & Culture cheques van Edenred.
 • UiTPAS

  Neem je UiTPAS mee naar alle activiteiten van CC Kruispunt

  maandag 30 september 2019
  Per activiteit van CC Kruispunt of de bibliotheek spaar je met je UiTPAS 1 punt. Genoeg punten gespaard? Verzilver je punten in korting, een cadeau of een ander voordeel.
1-11 Van 11