naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Ticketverkoop

  Ticketverkoop najaar 2020

  woensdag 16 september 2020
  We kunnen weer! Na een lange stilte vliegt CC Kruispunt er opnieuw in, en hoe. Schrijf maandag 21 september - 9 uur alvast in je agenda, want dan begint onze ticketverkoop voor de programmatie van het najaar 2020.
 • Maatregelen

  Cultuur in tijden van corona

  woensdag 9 september 2020
  Om je bezoek aan het cultuurcentrum zo veilig mogelijk te laten verlopen nemen we een aantal extra maatregelen. Neem deze maatregelen voor je bezoek eens grondig door. Zo kan je op een veilige manier genieten van al wat CC Kruispunt jou te bieden heeft.
 • oc walnes

  Deze woorden prijken binnenkort in oc Walnes in Woumen

  woensdag 9 september 2020
  Als de wind je blaast naar de plaats waar je moet zijn, leer je te blijven. samen puzzelen – hemel en aarde groeien naar elkander toe
 • under construction

  CC Kruispunt krijgt grondige make-over!

  woensdag 2 september 2020
  We keken samen met jullie heel erg uit naar de heropening van de Schouwburg maar na veel nadenken en piekeren stellen we dit toch nog even uit. Door de geldende afstandsregels en de vaste stoelen beschikken we over een zeer beperkte capaciteit.
 • Theaterwandeling 'Het bankje'

  Gratis coronaproof theater bij heel wat bankjes in Diksmuide

  dinsdag 4 augustus 2020
  Bij heel wat banken op het openbaar domein in onze stad en de verschillende dorpen kun je genieten van gratis en coronaproof theater. De banken kregen een QR-code opgespeld die je kunt scannen om de podcast te starten. Dit is een initiatief van OPENDOEK, de koepel van het amateurtheater.
 • theaterzaal

  Beleef kunst en cultuur rechtstreeks in je huiskamer!

  woensdag 25 maart 2020
  Nood breekt wet in tijden van het corona Covid-19-virus. Nu cultuurhuizen tijdelijk de deuren moeten sluiten, staan we samen sterk om cultuur digitaal te laten zegevieren. In het overzicht vind je een heleboel culturele activiteiten/voorstellingen die je van thuis uit kan beleven.
 • OC Walnes

  Het nieuwe OC te Woumen krijgt nu ook een nieuwe naam, OC ‘Walnes’ is geboren!

  vrijdag 7 februari 2020
  Na de opening van het nieuwe gebouw is er nu ook een nieuwe naam voor het ontmoetingscentrum van Woumen. Het bewonersplatform en de cultuurraad vroegen de Woumenaars om ideeën.
1-7 Van 7