naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • theaterzaal

  Beleef kunst en cultuur rechtstreeks in je huiskamer!

  woensdag 25 maart 2020
  Nood breekt wet in tijden van het corona Covid-19-virus. Nu cultuurhuizen tijdelijk de deuren moeten sluiten, staan we samen sterk om cultuur digitaal te laten zegevieren. In het overzicht vind je een heleboel culturele activiteiten/voorstellingen die je van thuis uit kan beleven.
 • Culturcafé

  Gezocht: nieuwe uitbater voor café cultuur- en dienstencentrum

  vrijdag 20 maart 2020
  Voor het cultuurcafé van CC Kruispunt en ldc Ten Patershove in de Maria Doolaeghestraat zoeken we een nieuwe uitbater met commercieel talent en een warm hart voor het verenigingsleven. De huidige concessie verloopt in juni.
 • Begijnhofkapel

  Locatie Begijnhofconcertjes gewijzigd naar Bibliotheek Diksmuide

  woensdag 11 maart 2020
  Wegens renovatiewerken in het Begijnhof is het niet mogelijk de concertreeks van april t.e.m. juni  in de Begijnhofkapel te laten doorgaan. De nieuwe locatie voor de zondagsconcerten is de bibliotheek van Diksmuide.
 • collega gezocht

  Gezocht: technisch medewerker cultuur

  maandag 2 maart 2020
  Wij zoeken een voltijds technisch medewerker voor CC Kruispunt! Je staat in voor het afstemmen, opstellen en bedienen van belichtings- en klankinstallaties, kleine onderhouds- en herstellingswerken en allerlei logistieke hulp bij activiteiten.
 • OC Walnes

  Het nieuwe OC te Woumen krijgt nu ook een nieuwe naam, OC ‘Walnes’ is geboren!

  vrijdag 7 februari 2020
  Na de opening van het nieuwe gebouw is er nu ook een nieuwe naam voor het ontmoetingscentrum van Woumen. Het bewonersplatform en de cultuurraad vroegen de Woumenaars om ideeën.
 • Sam Bogaerts

  Wim Willaert vervangen in De broers Geboers

  dinsdag 4 februari 2020
  Acteur Wim Willaert die in het theaterstuk De broers Geboers van Compagnie Cecilia normaal de rol van vader Noël ging vertolken zal door een wijziging in zijn agenda vervangen worden. Door filmopnames in Noord-Canada lukt het hem niet om de hele voorjaarstour van De broers Geboers mee te spelen.
 • De broers Geboers

  De broers Geboers volledig uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  woensdag 20 november 2019
  Op zaterdag 24 april 2020 ontvangen we Compagnie Cecilia voor de uitverkochte voorstelling De broers Geboers. Mensen die hopen nog een ticket te bemachtigen kunnen zich opgeven voor de wachtlijst.
 • Edenred

  Koop vanaf nu tickets met je Sport & Culture cheques van Edenred

  maandag 7 oktober 2019
  Vanaf nu is het ook mogelijk om bij elke voorstelling georganiseerd door CC Kruispunt je tickets te betalen met je Sport & Culture cheques van Edenred.
 • UiTPAS

  Neem je UiTPAS mee naar alle activiteiten van CC Kruispunt

  maandag 30 september 2019
  Per activiteit van CC Kruispunt of de bibliotheek spaar je met je UiTPAS 1 punt. Genoeg punten gespaard? Verzilver je punten in korting, een cadeau of een ander voordeel.
1-9 Van 9