naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Winterwonderland

  Ticketverkoop Winterwonderland van start!

  maandag 25 november 2019
  Koop vanaf maandag 25 november 17 uur je tickets voor de voorstellingen Winterwonderland op donderdag 19 december en vrijdag 20 december.
 • De broers Geboers

  De broers Geboers volledig uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  woensdag 20 november 2019
  Op zaterdag 24 april 2020 ontvangen we Compagnie Cecilia voor de uitverkochte voorstelling De broers Geboers. Mensen die hopen nog een ticket te bemachtigen kunnen zich opgeven voor de wachtlijst.
 • Kinderkunstendag

  We blikken terug op Kunstendag voor Kinderen 2019

  maandag 18 november 2019
  Met een opkomst van 120 kinderen was de Kunstendag voor Kinderen 2019 op zondag 17 november een waar succes! We blikken even terug met een aantal leuke foto’s die je rechts kan downloaden.
 • Iedereen Dichter

  Slothappening Iedereen Dichter aan de kalender toegevoegd

  vrijdag 15 november 2019
  Afgelopen lente ging auteur Astrid Haerens op zoek naar de hartslag van de streek aan de hand van ontmoetingen, workshops en publieke interventies. Het resultaat zijn 9 gedichten over 9 gemeenten (Alveringem, De Panne, Diksmuide, Lo-Reninge, Koksijde, Houthulst, Veurne, Nieuwpoort-stad en -bad).
 • William Boeva

  Voorstelling William Boeva krijgt nieuwe titel: B30VA

  vrijdag 8 november 2019
  William Boeva maakt op donderdag 12 maart zijn passage in CC Kruispunt met de voorstelling B30VA. De voorstelling werd eerst onder de titel ‘Leveren jullie ook aan huis?’ gepromoot maar al snel besefte William dat die titel de lading niet langer dekt.
 • De Bourgondiërs

  Lezing Bart Van Loo uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  donderdag 7 november 2019
  Op vrijdag 14 februari ontvangen we Bart Van Loo in de leeszaal van de bibliotheek voor een lezing over zijn nieuwste boek De Bourgondiërs. De lezing is volledig uitverkocht maar wie hoopt toch nog een ticket te bemachtigen kan zich vanaf heden opgeven voor de wachtlijst.
 • Robie en Noëlla

  Robie en Noëlla Vanoutryve - Hommez winnen de Prijs voor Cultuurverdienste 2019!

  vrijdag 18 oktober 2019
  De Diksmuidse Cultuurraad organiseert om de twee jaar de Prijs voor Cultuurverdienste. Zo tonen ze hun waardering voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft. Dit jaar ging de eer naar Robie en Noëlla Vanoutryve-Hommez van Galerij Montanus.5 om die prijs in ontvangst te nemen.
 • Plankenkoorts

  Koop vanaf maandag 21 oktober je tickets voor de voorstellingen van Plankenkoorts!

  maandag 14 oktober 2019
  Traditiegetrouw zijn de eerste twee weekends van december gereserveerd voor de toneelopvoeringen van Plankenkoorts. Dit jaar kiezen ze voor ‘Bedankt en tot Ziens!’, een komedie van Bart Spaey in een regie van Katrien Remmery. Tickets kopen is mogelijk vanaf maandag 21 oktober om 9 uur.
 • Edenred

  Koop vanaf nu tickets met je Sport & Culture cheques van Edenred

  maandag 7 oktober 2019
  Vanaf nu is het ook mogelijk om bij elke voorstelling georganiseerd door CC Kruispunt je tickets te betalen met je Sport & Culture cheques van Edenred.
 • UiTPAS

  Neem je UiTPAS mee naar alle activiteiten van CC Kruispunt

  maandag 30 september 2019
  Per activiteit van CC Kruispunt of de bibliotheek spaar je met je UiTPAS 1 punt. Genoeg punten gespaard? Verzilver je punten in korting, een cadeau of een ander voordeel.
 • Liften

  Koop vanaf nu je tickets voor de verrassende theaterkomedie Liften!

  donderdag 5 september 2019
  Op woensdag 5 februari is Event-Team te gast in CC Kruispunt met de voorstelling Liften. Wil je er graag bij zijn? Reserveer vanaf nu je tickets.
 • Kultjer Sjok

  Kultjer Sjok! Jeugd en cultuur in Diksmuide

  vrijdag 9 augustus 2019
  Al gehoord van Kultjer Sjok? Nu zeker wel! Kultjer Sjok is een groep jonge ambassadeurs die cultuur onder de aandacht van leeftijdsgenoten wil brengen.
1-12 Van 12