naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Ticketverkoop aandacht

  donderdag 7 juli 2022
  De ticketverkoop loopt inmiddels gesmeerd. Het is overduidelijk dat jullie er terug goesting in hebben en dat doet ons natuurlijk bijzonder veel deugd. Na enkele weken ticketverkoop willen we toch even jullie aandacht betreffend drie voorstellingen.
 • flyer

  Beschreven Land 22 - Clem Schouwenaars gestart

  zondag 26 juni 2022
  Het cultuur-toeristische totaalprogramma 'Beschreven Land 22" neemt je mee in de voetsporten van de Vlaamse auteur Clem Schouwenaars die van 1970 tot 1988 in de noordelijke Westhoek woonde en werkte. Alle informatie vind je op www.co-ijzervallei.be/expo/clem-schouwenaars
 • Het Bankje Diksmuide

  Theaterwandeling het bankje is terug met nieuwe verhalen

  maandag 20 juni 2022
  De theaterwandeling ‘het bankje’ is terug van weggeweest. Op twintig plaatsen en evenveel bankjes in onze stad vind je een QR-code die leidt naar een origineel luisterverhaal. De wandeling in het stadscentrum is in totaal 7 km lang en kun je beleven tussen 1 juli tot 30 september.
 • save the date

  Diksmuide Verenigdt op autovrije zondag

  vrijdag 15 april 2022
  Tussen 11 en 17 uur laten meer dan 40 Diksmuidse verenigingen en orgnisaties je zien wat ze te bieden hebben. De hele dag door zijn er demo's, workshops en optredens voor het hele gezin in een autovrije binnenstad.
1-4 Van 4