naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Jan Jaap van der Wal

  Wens je tickets voor de nieuwe show van Les Truttes of Jan Jaap van der Wal? Bestel snel!

  vrijdag 12 januari 2018
  Vandaag gaat Jan Jaap van der Wal zijn productie Schoon in première. Op 16 maart komt Jan Jaap naar CC Kruispunt. Ook in 2018 komt Les Truttes met een gloednieuwe show op de proppen! The People's Party gaat pas in april in première en is te zien op 9 mei in CC Kruispunt. Nog geen tickets? Wees snel
 • DeWattman

  Gratis inleiding om 19.15 uur bij de voorstelling DeWattman op 26 januari

  maandag 8 januari 2018
  Een vergeten bombardement van 1940 en een tramconducteur. DeWattman is een verhaal over hoe 1 gebeurtenis een krater kan slaan in iemands bestaan. Net voor de voorstelling van 19.15 tot 19.45 uur wordt een inleiding voorzien door Ines Minten in zaal Gerlacus.
 • Uitpas zuile

  Ik heb een UiTPAS Westhoek! Wat nu?!

  donderdag 30 november 2017
  Bij iedere activiteit van het cultuurcentrum en de bib spaar je 1 punt. Dit kan via de zuil of bij kleinere activiteiten of op locatie via een smartphone. Punten omruilen kan je aan de balie. Wist je dat je bij 5 punten al 2,5 euro korting hebt op de basisprijs? Ontdek al onze omruilvoordelen.
 • Nieuwe openingsuren CC

  Ken jij al de nieuwe openinsuren van CC Kruispunt?

  vrijdag 10 november 2017
  Sinds 1 september werden onze openingsuren veranderd. De balie is open van ma-vr van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Telefonisch kan je ons bereiken van ma-vr van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur, op woensdagnamiddag tot 17 uur. Tickets kopen kan altijd online.
 • Nieuwe technieker Saimir

  Mogen wij aan u voorstellen. Onze nieuwe collega Saimir!

  maandag 2 oktober 2017
  Vanaf september werd ons team versterkt door een nieuwe technieker. Saimir stelt zich graag aan je voor.
 • Coderdojomentoren gezocht

  Word jij onze nieuwe coderdojomentor?

  maandag 2 oktober 2017
  Wij zoeken vrijwilligers die ons coderdojo-team willen versterken om kinderen te begeleiden in hun computer/programmeer experiment. Heb jij een gezonde interesse in scratch, python, arduino, mindstorms of andere programmeerspelletjes? Wij zijn op zoek naar je!
 • Prijs voor cultuurverdienste 2017

  Dikke proficiat aan de Diksmuidse Filmclub

  dinsdag 19 september 2017
  Om waardering te tonen voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft, organiseert de cultuurraad tweejaarlijks de prijs voor cultuurverdienste. Dit jaar ging de eer naar een duo voor wie de schouwburgzaal hun tweede (t)huis is: de gebroeders Kris en Mark Vanblaere met hun Filmclub.
 • uitpas

  Vergeet je UiTPAS niet tijdens het nieuwe cultuurseizoen

  vrijdag 1 september 2017
  Heb je reeds een UITPAS? Breng je UiTPAS en spaar punten! Per activiteit van het cultuurcentrum of van de bib spaar je 1 punt. Verzilver je punten in een korting, cadeau of ander voordeel.
 • Schoolbrochure 2017-2018

  Eén allesomvattende schoolbrochure

  woensdag 28 juni 2017
  Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
 • Jeugdboekenweektrofee

  Leerlingen van het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide winnen de jeugdboekenweektrofee

  dinsdag 29 maart 2016
  Negen klassen streden de afgelopen weken in de bibliotheek om de enige echte ‘jeugdboekenweekbeker’. Het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide mocht met 200 punten de fel omstreden jeugdboekenweektrofee in ontvangst nemen.
1-10 Van 10