naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Les Truttes

  Laatste kans op een ticket van Les Truttes in CC Kruispunt

  vrijdag 16 februari 2018
  De tourlist van The People's Party van Les Truttes start eind maart. De tweede mogelijkheid om Les Truttes aan het werk te zien in onze provincie is op woensdagavond 9 mei in CC Kruispunt! Mis dit niet en koop snel je ticket. De laatste tickets vliegen de deur uit en dit feestje wil je niet missen!
 • IJzer 2018

  IJzer 2018 verplaatst van maandag 16 naar woensdag 18 april

  maandag 5 februari 2018
  100 jaar na de Groote Oorlog fietsen 7 dichters een week langs de frontlijn. Een stop in Diksmuide kan niet ontbreken. Deze stop met ijzersterke poëzie gaat door op woensdagavond 18 april om 20 uur in het Museum aan de IJzer. En niet zoals eerder aangekondigd op maandag 16 april.
 • Jan Jaap van der Wal - Schoon

  Waarom ik mijn naam op de reservelijst moet plaatsen

  vrijdag 26 januari 2018
  De speellijst van Jan Jaap van der Wal is bijna overal in Vlaanderen uitverkocht, zo ook in Diksmuide. Na de première kreeg zijn voorstelling Schoon in De Standaard en het Nieuwsblad een 4 sterrenrecensie. Nog geen ticket? Plaats je naam op de reservelijst en wie weet kan je er ook nog bij zijn.
 • UiTPAS Westhoek

  De omruilvoordelen van je UiTPAS bij het cultuurcentrum en de bibliotheek op een rijtje

  woensdag 24 januari 2018
  Met je UiTPAS kan je naast punten sparen ook je voordelen bij ons opnemen. Je punten omruilen kan aan de balie. Al vanaf 5 punten kan je een korting genieten op de basisprijs. We sommen graag eens alle voordelen in ons huis voor je op!
 • Patrick Pickart

  Koop bij ons kaarten voor de Patrick Pickart Hypnoseshow

  maandag 15 januari 2018
  De KVLV heeft Patrick Pickart uitgenodigd naar CC Kruispunt. Benieuwd om een hypnotiseur aan het werk te zien? Kom met vrienden en familieleden en wie weet zie je hen dingen doen die je niet voor mogelijk hield. En durf jij te komen?
 • Uitpas zuile

  Ik heb een UiTPAS Westhoek! Wat nu?!

  donderdag 30 november 2017
  Bij iedere activiteit van het cultuurcentrum en de bib spaar je 1 punt. Dit kan via de zuil of bij kleinere activiteiten of op locatie via een smartphone. Punten omruilen kan je aan de balie. Wist je dat je bij 5 punten al 2,5 euro korting hebt op de basisprijs? Ontdek al onze omruilvoordelen.
 • Nieuwe technieker Saimir

  Mogen wij aan u voorstellen. Onze nieuwe collega Saimir!

  maandag 2 oktober 2017
  Vanaf september werd ons team versterkt door een nieuwe technieker. Saimir stelt zich graag aan je voor.
 • Coderdojomentoren gezocht

  Word jij onze nieuwe coderdojomentor?

  maandag 2 oktober 2017
  Wij zoeken vrijwilligers die ons coderdojo-team willen versterken om kinderen te begeleiden in hun computer/programmeer experiment. Heb jij een gezonde interesse in scratch, python, arduino, mindstorms of andere programmeerspelletjes? Wij zijn op zoek naar je!
 • Prijs voor cultuurverdienste 2017

  Dikke proficiat aan de Diksmuidse Filmclub

  dinsdag 19 september 2017
  Om waardering te tonen voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft, organiseert de cultuurraad tweejaarlijks de prijs voor cultuurverdienste. Dit jaar ging de eer naar een duo voor wie de schouwburgzaal hun tweede (t)huis is: de gebroeders Kris en Mark Vanblaere met hun Filmclub.
 • uitpas

  Vergeet je UiTPAS niet tijdens het nieuwe cultuurseizoen

  vrijdag 1 september 2017
  Heb je reeds een UITPAS? Breng je UiTPAS en spaar punten! Per activiteit van het cultuurcentrum of van de bib spaar je 1 punt. Verzilver je punten in een korting, cadeau of ander voordeel.
 • Schoolbrochure 2017-2018

  Eén allesomvattende schoolbrochure

  woensdag 28 juni 2017
  Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
 • Jeugdboekenweektrofee

  Leerlingen van het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide winnen de jeugdboekenweektrofee

  dinsdag 29 maart 2016
  Negen klassen streden de afgelopen weken in de bibliotheek om de enige echte ‘jeugdboekenweekbeker’. Het 6de leerjaar A van VBS Diksmuide mocht met 200 punten de fel omstreden jeugdboekenweektrofee in ontvangst nemen.
1-12 Van 12