naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Seizoensbrochure 2018-2019

  De seizoensbrochure 2018-2019 al ontvangen?

  dinsdag 12 juni 2018
  De gloednieuwe brochure met het aanbod voor het cultuurseizoen 2018-2019 werd in alle bussen van het grondgebied Diksmuide verdeeld. Naar onze klanten buiten Diksmuide werd een exemplaar met de post bezorgd. Heb je toch nog geen exemplaartje ontvangen? Vraag het aan.
 • Zomerregeling CC Kruispunt

  Hou rekening met onze zomerregeling!

  donderdag 7 juni 2018
  CC Kruispunt gaat in zomermodus tijdens de grote vakantie. In juli en augustus zijn we enkel open op dinsdag-, woensdag-, en donderdagvoormiddag van 9 tot 12 uur met uitzondering van 11 juli, 14, 15 en 16 augustus. Onze webshop blijft 7/7 - 24/24 open.
 • Iedereen Zanger

  Iedereen Zanger in de bibliotheek in Diksmuide

  woensdag 30 mei 2018
  De zangkaravaan van Iedereen Zanger is nog volop op toer. Op zaterdagavond 30 juni is Diksmuide het eindstation van de verschillende zangsessies in de noordelijke Westhoek. Wist je dat je kan stemmen voor het nummer dat je graag zingt? Kom voor een laatste keer met ons meezingen!
 • uitpas app

  Download de UitPAS app

  dinsdag 1 mei 2018
  Je UiTPAS vergeten? Dat is geen probleem meer, want er is voortaan ook een UiTPAS app. Altijd je UiTPAS op zak! Met de app kan je: scannen en UiTpunten sparen, checken hoeveel UiTpunten je hebt en de voordelen van de locatie waar je punten spaart bekijken.
 • Bib voor iedereen

  Een bibliotheek voor iedereen

  dinsdag 20 maart 2018
  Vind je het belangrijk dat het nieuwe gemeentebestuur ook na 2018 blijft investeren in de bib? De bibliotheek als basisdienst voor elke burger. Zal dat in de toekomst nog vanzelfsprekend zijn? Teken nu op www.bibvooriedereen.be
 • Play - schaduwspel

  Play = een theatergame voor leerlingen secundair onderwijs. Diksmuidse leerlingen gingen aan de slag

  vrijdag 16 maart 2018
  Hoe kan je als cultuurhuis jongeren uit het secundair onderwijs warm maken voor theater? Met de Serious Urban Game ervaren jongeren hoe een theaterstuk tot stand komt en gaan ze creatief aan de slag. Dit spel werd getest door leerlingen van het derde jaar secundair onderwijs in Diksmuide.
 • Een initatief van Vlaams Steunpunt vrijwilligerswerk vzw

  Dankjewel vrijwilliger

  donderdag 1 maart 2018
  In 2018 staat van 3 tot 11 maart de vrijwilliger centraal. Een ploeg van bijna 60 vrijwilligers zijn actief binnen de werking van het cultuurcentrum en de bibliotheek. Dankjewel vrijwilliger voor je inzet!
 • copyright Els Van Bosbeke

  Na Iedereen Komiek, Iedereen Danser weldra Iedereen Zanger

  woensdag 28 februari 2018
  Samen met Achthoek, het intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband in het noorden van de Westhoek lanceren we ons derde cultuurproject: Iedereen Zanger. Mensen samenbrengen om samen te zingen, dat is het eenvoudige maar leuke concept. Diksmuide sluit de zangkaravaan af op 30 juni in de bib.
 • UiTPAS Westhoek

  De omruilvoordelen van je UiTPAS bij het cultuurcentrum en de bibliotheek op een rijtje

  woensdag 24 januari 2018
  Met je UiTPAS kan je naast punten sparen ook je voordelen bij ons opnemen. Je punten omruilen kan aan de balie. Al vanaf 5 punten kan je een korting genieten op de basisprijs. We sommen graag eens alle voordelen in ons huis voor je op!
 • Uitpas zuile

  Ik heb een UiTPAS Westhoek! Wat nu?!

  donderdag 30 november 2017
  Bij iedere activiteit van het cultuurcentrum en de bib spaar je 1 punt. Dit kan via de zuil of bij kleinere activiteiten of op locatie via een smartphone. Punten omruilen kan je aan de balie. Wist je dat je bij 5 punten al 2,5 euro korting hebt op de basisprijs? Ontdek al onze omruilvoordelen.
 • Nieuwe technieker Saimir

  Mogen wij aan u voorstellen. Onze nieuwe collega Saimir!

  maandag 2 oktober 2017
  Vanaf september werd ons team versterkt door een nieuwe technieker. Saimir stelt zich graag aan je voor.
 • Coderdojomentoren gezocht

  Word jij onze nieuwe coderdojomentor?

  maandag 2 oktober 2017
  Wij zoeken vrijwilligers die ons coderdojo-team willen versterken om kinderen te begeleiden in hun computer/programmeer experiment. Heb jij een gezonde interesse in scratch, python, arduino, mindstorms of andere programmeerspelletjes? Wij zijn op zoek naar je!
 • Prijs voor cultuurverdienste 2017

  Dikke proficiat aan de Diksmuidse Filmclub

  dinsdag 19 september 2017
  Om waardering te tonen voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft, organiseert de cultuurraad tweejaarlijks de prijs voor cultuurverdienste. Dit jaar ging de eer naar een duo voor wie de schouwburgzaal hun tweede (t)huis is: de gebroeders Kris en Mark Vanblaere met hun Filmclub.
 • uitpas

  Vergeet je UiTPAS niet tijdens het nieuwe cultuurseizoen

  vrijdag 1 september 2017
  Heb je reeds een UITPAS? Breng je UiTPAS en spaar punten! Per activiteit van het cultuurcentrum of van de bib spaar je 1 punt. Verzilver je punten in een korting, cadeau of ander voordeel.
1-14 Van 14