naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Jana

  Ontmoet onze nieuwe collega van CC Kruispunt!

  vrijdag 7 december 2018
  Leuk nieuws, CC Kruispunt heeft sinds begin deze week een nieuwe werkkracht! Ze stelt zich graag even aan je voor.
 • Kadens

  Koop nu de laatste tickets voor de Slotshow Winterwonderland op 20/12!

  dinsdag 4 december 2018
  Winterwonderland is volledig uitverkocht op vrijdag 21 december! Wel zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de show van donderdag 20 december.
 • CC Kruispunt

  Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Geef een waardebon van CC Kruispunt cadeau!

  dinsdag 4 december 2018
  Ben je nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? CC Kruispunt helpt je uit de nood! Verras je vrienden en/of familie met een culturele cadeaubon ter waarde van een bedrag naar keuze (met een minimum van 5 euro).
 • Vogelfluit

  Ruil punten in bij de familievoorstelling Zannemie en de bende op donderdag 27 december en ontvang een leuk cadeau!

  vrijdag 30 november 2018
  Woon jij tijdens de kerstvakantie het swingend, speels muziekfeest bij van Zannemie en de bende? Naast de wondermooie stemmen, een aardige dosis humor en vrolijke liedjes met af en toe een stevig rockgehalte kan je 7 punten van je UiTPAS omruilen voor een coole vogelfluit! Vergeet je UiTPAS niet!
 • CC Kruispunt

  Koop enkel tickets voor onze voorstellingen via CC Kruispunt/Ticketgang

  maandag 22 oktober 2018
  Ook het cultuurcentrum Kruispunt heeft vastgesteld dat tickets van onze voorstellingen te koop worden aangeboden op externe websites. Wij werken nooit samen met externe ticketwebsites. Koop je tickets via de website van CC Kruispunt. Onze ticketleverancier is Ticketgang.
 • copyright Dooreman

  Stem op uw favoriete Lanoye-passage!

  vrijdag 19 oktober 2018
  Tom Lanoye is deze zomer 60 geworden. Om dit te vieren gaat hij op tounee met Jubilee Lanoye. Op vrijdag 15 maart staat hij op de planken van CC Kruispunt. Koop nu je tickets en stem op je favoriete Lanoye-passage die je wenst te horen in CC Kruispunt.
 • Pepe Blue op bezoek in CC Kruispunt

  CC Kruispunt krijgt bezoek van Pepe Blue

  maandag 1 oktober 2018
  Al van Pepe Blue gehoord? Dit is een Diksmuidse vlogger en zaterdagavond kregen we hem op bezoek in ons cultuurcentrum bij het concert van Jan Leyers. Na het concert kon hij Jan Leyers interviewen.
 • UiTPAS Westhoek

  Met je UiTPAS naar de filmclub

  dinsdag 11 september 2018
  Met je UiTPAS kun je punten sparen bij het cultuurcentrum, de bibliotheek en alle stadsdiensten maar ook bij een steeds groeiend aantal verenigingen. Zo kan je bij de Filmclub voortaan ook terecht met je UiTPAS!
 • Koop een abonnement en bespaar

  Het is nog niet te laat om je abonnement te kopen!

  maandag 3 september 2018
  Kom je regelmatig naar CC Kruispunt, dan is de abonnementsformule iets voor jou! Je hebt al een abonnement bij een bestelling van minstens 5 voorstellingen. Hiermee bespaar je maar liefst 25% op de basisprijs! Kies voor cultuur en stel snel je cultuurmenu samen.
 • uitpas app

  Download de UitPAS app

  dinsdag 1 mei 2018
  Je UiTPAS vergeten? Dat is geen probleem meer, want er is voortaan ook een UiTPAS app. Altijd je UiTPAS op zak! Met de app kan je: scannen en UiTpunten sparen, checken hoeveel UiTpunten je hebt en de voordelen van de locatie waar je punten spaart bekijken.
1-10 Van 10