naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Pepe Blue op bezoek in CC Kruispunt

  CC Kruispunt krijgt bezoek van Pepe Blue

  maandag 1 oktober 2018
  Al van Pepe Blue gehoord? Dit is een Diksmuidse vlogger en zaterdagavond kregen we hem op bezoek in ons cultuurcentrum bij het concert van Jan Leyers. Na het concert kon hij Jan Leyers interviewen.
 • Digitale Week

  Mis de Digitale Week niet! Ontdek het activiteitenaanbod in Diksmuide

  maandag 17 september 2018
  Met de Digitale Week willen we je de kans geven om je digitaal talent volop te ontwikkelen. Dat doen we met een gratis activiteitenaanbod op woensdag 24 oktober. Naast CoderDojo starten we ook een aantal nieuwe digitale reeksen. Maak kennis met het Digilab, het Digie café en videomapping!
 • UiTPAS Westhoek

  Met je UiTPAS naar de filmclub

  dinsdag 11 september 2018
  Met je UiTPAS kun je punten sparen bij het cultuurcentrum, de bibliotheek en alle stadsdiensten maar ook bij een steeds groeiend aantal verenigingen. Zo kan je bij de Filmclub voortaan ook terecht met je UiTPAS!
 • Koop een abonnement en bespaar

  Het is nog niet te laat om je abonnement te kopen!

  maandag 3 september 2018
  Kom je regelmatig naar CC Kruispunt, dan is de abonnementsformule iets voor jou! Je hebt al een abonnement bij een bestelling van minstens 5 voorstellingen. Hiermee bespaar je maar liefst 25% op de basisprijs! Kies voor cultuur en stel snel je cultuurmenu samen.
 • uitpas app

  Download de UitPAS app

  dinsdag 1 mei 2018
  Je UiTPAS vergeten? Dat is geen probleem meer, want er is voortaan ook een UiTPAS app. Altijd je UiTPAS op zak! Met de app kan je: scannen en UiTpunten sparen, checken hoeveel UiTpunten je hebt en de voordelen van de locatie waar je punten spaart bekijken.
1-5 Van 5