naar inhoud

Nieuws

 • Diksmuidse (kunst)meesters

  Expo Diksmuidse (kunst)meesters wegens succes verlengd!

  dinsdag 12 november 2019
  Op zondag 3 november opende de expo Diksmuidse (kunst)meesters in Galerie Montanus.5. In samenwerking met het stadsarchief, CC Kruispunt en vzw Zebra zet de Galerie elf Diksmuidse kunstschilders in de kijker, geboren tussen eind 19de en begin 20ste eeuw. Wegens succes is de expo verlengd!
 • William Boeva

  Voorstelling William Boeva 12/03 krijgt nieuwe titel: B30VA

  vrijdag 8 november 2019
  William Boeva maakt op donderdag 12 maart zijn passage in CC Kruispunt met de voorstelling B30VA. De voorstelling werd eerst onder de titel ‘Leveren jullie ook aan huis?’ gepromoot maar al snel besefte William dat die titel de lading niet langer dekt.
 • De Bourgondiërs

  Lezing Bart Van Loo 14/02 uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  donderdag 7 november 2019
  Op vrijdag 14 februari ontvangen we Bart Van Loo in de leeszaal van de bibliotheek voor een lezing over zijn nieuwste boek De Bourgondiërs. De lezing is volledig uitverkocht maar wie hoopt toch nog een ticket te bemachtigen kan zich vanaf heden opgeven voor de wachtlijst.
 • Woesten

  Woesten volledig uitverkocht - wachtlijst beschikbaar

  donderdag 31 oktober 2019
  De voorstelling Woesten die doorgaat op zaterdag 30 november is volledig uitverkocht. Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven voor de wachtlijst.
 • Robie en Noëlla

  Robie en Noëlla Vanoutryve - Hommez winnen de Prijs voor Cultuurverdienste 2019!

  vrijdag 18 oktober 2019
  De Diksmuidse Cultuurraad organiseert om de twee jaar de Prijs voor Cultuurverdienste. Zo tonen ze hun waardering voor wie het Diksmuidse culturele leven vormgeeft. Dit jaar ging de eer naar Robie en Noëlla Vanoutryve-Hommez van Galerij Montanus.5 om die prijs in ontvangst te nemen.
1-5 Van 5