naar inhoud

Seizoensbrochure

cover seizoensbrochure 2018-2019

CULTUUR SMAAKT!

Het ruime aanbod dat we tijdens het seizoen 2018-2019 presenteren zal in de smaak vallen bij ons trouwe publiek en ongetwijfeld ook nieuwe bezoekers verleiden om te proeven van cultuur.

Appelen en peren, die lust iedereen! Ons marktkraam is daarom goed gevuld met toffe 'peren' als The Scabs, Jan Leyers en Kommil Foo. Daarnaast willen we je ook prikkelen om nieuwe namen en vergeten groenten te ontdekken. Zoals je spruiten, schorseneren en pastinaak hebt leren appreciëren, smaken ook minder bekende voorstellingen vaak naar meer. Ontdek zeker ook onze monologen, klassieke concerten, poëzie en literair-muzikale voorstellingen. We staan garant voor een persoonlijk onthaal en zorgen met welkomstconcertjes, gepaste omkadering en een babbel achteraf steeds voor de kers op de taart.

Uit ons aanbod kan je een fijn menu samenstellen dwars door alle genres heen, gebaseerd op jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Met 5 voorstellingen stel je een abonnement samen en geniet je een korting van 25%. Jongeren onder de 18 jaar wonen de voorstellingen bij voor amper 5 euro. Dankzij het voordeeltarief van de UiTPAS Westhoek kan iedereen deelnemen aan cultuur.

Kom je ook een stukje proeven?

 

Download aan de rechterkant de seizoensbrochure 2018-2019!