naar inhoud

Seizoensbrochure

cover seizoensbrochure 2017-2018

Seizoenen eindigen op het moment dat een nieuw seizoen ontluikt. Dit is ook zo met een nieuw cultuurseizoen. Het ogenblik dat we de eindstreep halen en een hoofdstuk afsluiten, presenteren we onze nieuw programmatie. Dit creatieproces neemt maanden in beslag met prospecteren, plannen en afwegen. Meermaals hebben we stroomversnellingen gevoeld in de aders tot razernij in de darmen en ook hebben we wel eens met de handen in ons haar gezeten.

Vandaag presenteren we trots maar met kriebels in de buik ons gloednieuw programma. Je vindt een schat vol inspirerende tips om je vrije tijd prettig en verrassend in te vullen. Niet alleen hoogtepunten maar ook minder bekende voorstellingen staan geprogrammeerd. Op die manier dagen we je uit om ook die onbekende pareltjes uit te proberen.

Neem een voorsprong op de losse ticketverkoop en koop een abonnement. Je ontvangt hiermee een fikse korting van 25%. Vanaf nu wordt deelnemen aan cultuur nog leuker en voordeliger dankzij de gloednieuwe UiTPAS Westhoek. 

Om je als klant nog beter te bedienen kan je voortaan van thuis uit via het online ticketingsysteem zelf jouw favoriete plaats in de schouwburg kiezen. 

Download aan de rechterkant de seizoensbrochure 2017-2018!