naar inhoud

Ticket info CC Kruispunt

START VERKOOP SEIZOEN 2023 - 2024

De ticketverkoop, online, telefonisch en aan de balie, start op woensdag 21 juni om 9 uur.

ABONNEMENTEN
Er is voor dit seizoen één abonnement voorzien voor de foyer-concerten.

  • Pieter Jan Beghein op vrijdag 17 november
  • Lunacoustic op vrijdag 1 maart
  • Meermens op vrijdag 31 mei

De basisprijs voor deze voorstellingen is €15. De drie samen kosten €36 (ipv €45).
-26 jaar €30.

https://be.ticketgang.eu/eventPackSale.php?org=5636&pack=1054 (basis)
https://be.ticketgang.eu/eventPackSale.php?org=5636&pack=1060 (-26 jaar)

Hoe aanvragen

Online

Via www.cckruispunt.be/tickets-kopen 

Het is noodzakelijk om in te loggen als My Ticketgang. Eenmaal geregistreerd kan je via een login en paswoord je aanmelden. Je kiest je voorstelling(en). Je betaalt je reservatie onmiddellijk met een bank- of kredietkaart. Je kan je tickets onmiddellijk na betaling thuis uitprinten. Ook mensen die in het bezit zijn van een UiTPAS aan Kansentarief kunnen nu online tickets boeken.

Telefonisch

Je reserveert je tickets, geeft je contactgegevens door en schrijft binnen de 7 dagen het verschuldigde bedrag over op BE16 4743 2313 0174. Je tickets liggen na betaling klaar aan de balie of aan de avondkassa. Tickets worden niet per post opgestuurd.

 

Per mail

Je stuurt een mail naar info@cckruispunt.be met het gewenste aantal tickets per voorstelling en je contactgegevens. Na ontvangst van de mail worden de tickets voor je gereserveerd en krijg je een betalingsuitnodiging in je mailbox. Je tickets liggen na betaling klaar aan de balie of aan de avondkassa. Tickets worden niet per post opgestuurd.


* CC Kruispunt/Ticketgang zijn de enige officiële verkopers van tickets voor onze activiteiten. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van het ticket, zelfs zonder winstmarge verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig.